Üniversitede HDS ne demek?

İçindekiler:

  1. Üniversitede HDS ne demek?
  2. HDS nedir ders?
  3. Üniversitede AKTS ne demek?
  4. Abant Izzet Baysal Üniversitesi eğitim Fakültesi Merkez kampüste mi?
  5. T U L ne demek?
  6. Genel AKTS toplamı kaç olmalı?

Üniversitede HDS ne demek?

HDS(HAFTALIK DENEME SINAVI)

HDS nedir ders?

HDS” programı üniversitelerin meslek yüksekokullarında ve fakültelerinde her eğitim öğretim yılının başında yapılan ders dağılımı ve ders programı hazırlama işlemlerini web ortamından hazırlanabilmesini sağlayan bir programdır.

Üniversitede AKTS ne demek?

AKTS kredisi, öğrencinin bir dersi başarıyla tamamlayabilmesi için yapması gereken çalışmaların tümünü (teorik ders, uygulama, seminer, bireysel çalışma, sınavlar, ödevler, v.b) ifade eden bir birimdir.

Abant Izzet Baysal Üniversitesi eğitim Fakültesi Merkez kampüste mi?

Üniversitemizin merkez yerleşkesi ise Bolu kent merkezine 8 km uzaklıktaki Gölköy'de, benzersiz bir doğa güzelliğinin içinde yer almaktadır. 1907 yılında Bolu'da dünyaya geldi.

T U L ne demek?

1. Pamuk, ipek veya naylon ipliklerden yapılmış, çok ince gözenekli, hafif ve saydam dokuma. 2. Bu dokumadan yapılmış perde.

Genel AKTS toplamı kaç olmalı?

İki yarıyıllık bir programda derslerin AKTS toplamı her bir yarıyıl için 30, toplam 60 AKTS dir. Bu durumda 4 yıllık bir lisans programının kredi miktarı 240 AKTS'dir. Çeşitli nedenlerle derslerini düzenli alamayan bazı öğrenciler bir yarıyılda 30'un altında kalabilir ya da üzerine çıkabilirler.