Turkcell hat açma kapama ücreti nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell hat açma kapama ücreti nedir?
  2. Turkcell hat neden kapanır?
  3. Hattım aramaya ne zaman kapanır?
  4. Hat açma ücreti ne demek?

Turkcell hat açma kapama ücreti nedir?

Faturalı Hat Hat kapama-açma işlemi ücreti, hattın borç sebebiyle kapanması ve devamındaki süreçlerde oluşan maliyetler sebebiyle doğup, açma anından sonraki ilk faturaya vergiler dahil 35,55 TL yansıtılır. Bir takvim yılı içindeki ilk kapama işlemi ve devamındaki maliyetler sebebiyle doğan ücret faturaya yansıtılmaz.

Turkcell hat neden kapanır?

Turkcell Hazır Kart yani faturasız hat kullananlar Hazır Kart'ı aldıktan sonra ilk 185 gün içerisinde 10 TL ve üstü miktarda TL yüklemelidir. TL yüklemesi yapılmazsa paket ya da kredi transferi alınamaz. Bunlardan hiçbirini yapılmadığı durumda hat aramaya, mesaj göndermeye ve diğer hizmetlere kapanır.

Hattım aramaya ne zaman kapanır?

Aktif Süre (184 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.

Hat açma ücreti ne demek?

Hat açma ücreti nedir? Ödenmemiş fatura, kendi talebiniz gibi nedenlerle hattınız kısıtlanmış ise kısıtın kaldırılması işlemi sonrasında "Hat Açtırma Ücreti" yansıtılır.