Evkur'dan telefon aldım ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. Evkur'dan telefon aldım ne zaman gelir?
  2. Evkur kaç taksit kaldığını öğrenme?
  3. Evkur taksit ödemeleri nasıl oluyor?
  4. Evkur başvuru ne zaman sonuçlanır?

Evkur'dan telefon aldım ne zaman gelir?

Sözleşmeli yapmış olduğunuz alışverişlerde kredi değerlendirme birimi tarafından onaylanan ürünlerinizin teslimatı belirtmiş olduğunuz teslimat adresine ücretsiz olarak Evkur tarafından yapılmaktadır. -İstihbarat sürecine göre teslimat süreniz 3 ila 4 gün sürebilmektedir.

Evkur kaç taksit kaldığını öğrenme?

Evkur kaç taksit kaldığını mı merak ediyorsunuz yapacakların çok fazla olmasa da yeni yapılan ödeme sistemi ile sizler için yenilenen ödeme sayfası aracılığı ile ilk önce tc kimlik numaranızı ve altına da robot olmadığınıza dair kısmı işaretliyorsunuz daha sonrasında karşınıza Evkur kalan taksit sorgulaması çıkıyor bu ...

Evkur taksit ödemeleri nasıl oluyor?

Teslim aldığınız ürünün ödemelerini teslimat tarihinden itibaren 1 ay sonra Evkur Mağazalarından yada Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Evkur başvuru ne zaman sonuçlanır?

Evkur alışverişlerinizde başvurunuzun onaylanma süreci alışverişi yaptığınız tarihten itibaren 3 ile 15 iş günü içerisinde gerçekleşmektedir lakin bazen mağazaların yoğunluğuna göre bu süre biraz daha uzayabilmektedir bu sebeple bu durumunda olayın işleme sürecine dahil olduğunu unutmamanızı öneririz.