Biteral nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Biteral nasıl kullanılır?
  2. Biteral ampul nedir niçin kullanılır?
  3. Biteral Ornidazol 250 mg ne işe yarar?
  4. Piyeloseptyl 50 mg ne işe yarar?

Biteral nasıl kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: BİTERAL, daima yemeklerden sonra ağızdan alınmalıdır. Ne sıklıkta ve kaç tablet BİTERAL kullanacağınızı doktorunuz size söyleyecektir. Tedaviye vereceğiniz cevaba ve hastalığınıza göre, doktorunuz daha yüksek ya da daha düşük doz önerebilir.

Biteral ampul nedir niçin kullanılır?

Özellikle kalın barsak ve jinekolojik operasyon geçirecek vakalar olmak üzere cerrahi müdahalelerde koruma amacıyla. Entamoeba histolytica isimli parazitin mide barsak sisteminin ya da barsak sistemi dışında yol açtığı enfeksiyonların tedavisinde.

Biteral Ornidazol 250 mg ne işe yarar?

BİTERAL, aşağıda belirtilen durumlarda endikedir: - Trikomoniasis: Kadınlarda ve erkeklerde Trichomonas vaginalis'e bağlı genitoüriner enfeksiyonlar, - Amebiasis: Amipli dizanteri dahil, Entamoeba histolytica'nın neden olduğu tüm intestinal enfeksiyonlar.

Piyeloseptyl 50 mg ne işe yarar?

Piyeloseptyl idrar yolu enfeksiyonlarının (İYE) tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Çoğunlukla sistit (mesane enfeksiyonu) ve böbrek enfeksiyonu tedavisi için reçete edilir. Etken maddesi nitrofurantoin, hızlı bir şekilde idrar yoluna geçerek enfeksiyona neden olan bakterileri etkisiz hale getirir.