Helga Süper nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Helga Süper nerelerde kullanılır?
  2. Helga Super nedir?
  3. Sorti Süper Ne ilacı?
  4. Tokta Süper nasıl kullanılır?
  5. Süper Gallant ne işe yarar?
  6. Helga Super tarım ilacı ne ise yarar?
  7. Tarkor Super ne için kullanılır?
  8. Super Gallant nedir?
  9. Fusilade forte ne işe yarar?
  10. Fusilade forte hangi bitkilerde kullanılır?
  11. Fusilade ne için kullanılır?
  12. Stomp Extra dekara ne kadar kullanılır?
  13. Stomp Aqua nasıl kullanılır?

Helga Süper nerelerde kullanılır?

HELGA SUPER
Bitki AdıZararlıDozu
AyçiçeğiÇayır püskülü (Poa spp.)100 ml/da
AyçiçeğiYabani arpa (Hordeum geniculatum)100 ml/da
BağKanyaş-Geliç (Sorgum halapense)100 ml/da
BağKöpek dişi ayrığı (Cynodon dactylon )100 ml/da
36 satır daha

Helga Super nedir?

HELGA SUPER (Quizalofop-p-ethyl 50 g/L) adlı bitki koruma ürünü, etki mekanizmasına göre Grup A 1 olarak sınıflandırılmış bir herbisittir. Aynı etki mekanizmasına sahip bitki koruma ürünlerinin tekrarlayan uygulamaları, direnç gelişimini teşvik etmektedir.

Sorti Süper Ne ilacı?

SORTI SUPER 5 EC tek ve çok yıllık dar yapraklı yabancı otlara karşı çıkış sonrası kullanılan çok etkili, selektif bir yabancı ot ilacıdır. En iyi uygulama zamanı yabancı otların 3-6 yapraklı olduğu dönemdir.

Tokta Süper nasıl kullanılır?

BİTKİ KORUMA ÜRÜNÜNÜN KULLANMA ŞEKLİ: İlaç yabancı otların 3–6 yapraklı olduğu ve hızlı bir gelişme gösterdikleri genç dönemlerinde (kanyaş için bu dönem yabancı otların 30 cm oldukları devredir) otların üzerine püskürtülmek sureti ile kullanılır. İlaçlamada iyi bir kaplama sağlanmalıdır.

Süper Gallant ne işe yarar?

Super Gallant, tek ve çok yıllık dar yapraklı yabancı otların kontrolünde kullanılan sistemik bir herbisittir. Bitki tarafından emilimi oldukça hızlıdır.

Helga Super tarım ilacı ne ise yarar?

HELGA SUPER (Quizalofop-p-ethyl 50 g/L) adlı bitki koruma ürünü, etki mekanizmasına göre Grup A 1olarak sınıflandırılmış bir herbisittir. Aynı etki mekanizmasına sahip bitki koruma ürünlerinin tekrarlayan uygulamaları, direnç gelişimini teşvik etmektedir.

Tarkor Super ne için kullanılır?

Kullanıldığı Bitkiler Domatesler 15-20 cm boyda, otlar 3-6 yapraklı olduğu dönemde, çıkış sonrası. Brom (Bromus spp.) Yabani darı (Panicum spp.) Çayır püskülü (Poa spp.)

Super Gallant nedir?

SUPER GALLANT, Şeker pancarında yabancı ot mücadelesinde kullanılan LONTREL 100 ile karıştırılarak kullanılabilir. SUPER GALLANT, tek ve çok yıllık dar yapraklı otların kontrolünde çıkış sonrası kullanılan sistemik bir herbisittir. Bitki tarafından emilmesi oldukça hızlıdır.

Fusilade forte ne işe yarar?

Özellikleri: Fusilade Forte geniş yapraklı kültür bitkilerinde sorun olan Graminae familyasındaki tek ve çok yıllık yabancı otlara karşı çıktıktan sonra (post-em) kullanılan sistemik etkili, selektif bir herbisittir.

Fusilade forte hangi bitkilerde kullanılır?

Birçok üründe ruhsatlı dar yapraklı yabancı ot ilacı. Ruhsatlı olduğu ürünler; Bağ, Domates (tarla), Kanola (Kolza), Mercimek, Pamuk, Patates, Şekerpancarı ve Soğan.

Fusilade ne için kullanılır?

Özellikleri: Fusilade Forte geniş yapraklı kültür bitkilerinde sorun olan Graminae familyasındaki tek ve çok yıllık yabancı otlara karşı çıktıktan sonra (post-em) kullanılan sistemik etkili, selektif bir herbisittir.

Stomp Extra dekara ne kadar kullanılır?

Dekara kullanılacak su miktarı 20-40 litre olmalı, uygulamalarda yelpaze huzmeli meme kullanılmalıdır.

Stomp Aqua nasıl kullanılır?

Kurak şartlarda Stomp® Aqua uygulamasını takip eden 3-7 gün içerisinde 5-10 mm sulama yapılmalıdır. 300 ml / da Ekimden önce toprağa karıştırılarak uygulanır. Ekim öncesinde tarla pülverizatörü ile uygulanır.