Fucidin krem ne işe yarar sünnet?

İçindekiler:

  1. Fucidin krem ne işe yarar sünnet?
  2. Sünnet olan çocuğun bandajı nasıl çıkarılır?
  3. Sünnet külodu ne kadar kullanilir?
  4. Sünnet olan bir çocuk ne zaman iyileşir?

Fucidin krem ne işe yarar sünnet?

Ayrıca Battigon ile pipinin silinmesi ve kalın gazlı bezin üzerine sürülen fucidin krem sünnet yerini enfeksiyondan korur. Sünnet sonrası günde bir defa pansuman yapmak yeterlidir.

Sünnet olan çocuğun bandajı nasıl çıkarılır?

Günde 3 kez en az 2-3 gün süreyle veriniz. Daha sonra ihtiyaca göre verirsiniz. 2- Eğer sargısı var ise sünnetten 24-48 saat içinde ılıtılmış suya oturtup sargısı iyice yumuşadıktan sonra üstüne biraz zeytinyağı veya kantaron yağı döküp sargısını çıkartın. Sargıyı çıkarmaktan korkmayınız, endişelenmeyiniz.

Sünnet külodu ne kadar kullanilir?

Sünnet Külotu: Özellikle 6 yaş sonrası sünnet uygulanan büyük çocuklarda sünnet işleminin özellikle penis başında oluşturduğu hassasiyete bağlı olarak iç çamaşırına değme sonrası oluşabilecek ağrı duyusunu azaltmak için 7-10 gün süreyle kullanmanızda sakınca yoktur.

Sünnet olan bir çocuk ne zaman iyileşir?

Yaranın iyileşme süreci sünnetin yapıldığı yaşa göre değişir. Yenidoğan dönemindeki sünnet yaraları yaklaşık 4 günde iyileşirken, daha büyük çocuklarda ise bu süre 10 güne kadar uzayabilir. Sünnet sonrası iyileşme sürecinde bir sıkıntı yoksa 4-5 gün sonra banyo yapılabilir.