Rüyada yüksek yüksek binalar görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada yüksek yüksek binalar görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada yeni bina görmek ne anlama geliyor?
  3. Rüyada apartman görmek ne demek?
  4. Rüyamda yıkık dökük ev görmek ne anlama gelir?

Rüyada yüksek yüksek binalar görmek ne anlama gelir?

Rüyayı gören kişinin oldukça yüksek hedefleri olduğuna ve bu isteklerine ulaşmak için çaba sarf edeceğine yorumlanır. İsteklerini gerçekleştirmek için ve kariyerinde yükselmek için yeni işler kuracağı şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda yüksek binada olduğunu gören kişinin en iyi makamlara ulaşacağını da ifade eder.

Rüyada yeni bina görmek ne anlama geliyor?

Rüyada yeni yapilmis binalar görmek, mesleginizi degistireceginize isarettir. Yikik ve yikilmaya yüz tutmus evler görmek ise huzur veya geçimsizlikle yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada yeni yapilmis bir binayi görmek, ondan faydalanmaya isaret eder. Çok kere bina, kocanin hanimina zifafiyla tabir edilir.

Rüyada apartman görmek ne demek?

Rüyanızda bir apartmanınız olduğunu görmeniz, sizin hayal sahibi olduğunuza işarettir. Rüyada köşk, apartman yüksek bir bina görmek, kazancın ve nimetin artacağına; böyle bir bina satın aldığını görmek, yolculuğa çıkmaya delalet eder. ...

Rüyamda yıkık dökük ev görmek ne anlama gelir?

Rüyasında eski ve yıkık dökük bir evde olduğunu gören bir kişinin lükse kavuşacağı şeklinde yorumlanır. Rüyasında yıkık dökük bir evin içerisinde yalnız bir şekilde oturduğunu gören kişinin çaresizlik içerisinde olduğunu gösterir.