Savas satis kac yasinda?

İçindekiler:

  1. Savas satis kac yasinda?
  2. Savas satis ne is yapar?
  3. Savas satis ne mezunu?
  4. CIO Baba Kaç Yaşında?
  5. Savaş Satış Türk mü?
  6. Onur Akbay ne mezunu?
  7. Cio hangi dizide oynayacak?
  8. Savaş satış hangi filmlerde oynadı?
  9. Cihangir Ceyhan kimdir hayatı?
  10. Sıfır bir savaş aslen nereli?
  11. Onur Akbay kimdir ne iş yapar?

Savas satis kac yasinda?

32 yaşında () Savaş Satış/Yaş

Savas satis ne is yapar?

Oyuncu Savaş Satış/Meslekleri

Savas satis ne mezunu?

Savaş Satış, tarihinde İzmit Kocaeli'de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamış, aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Drama Topluluğu'nda 5 yıl uygulamalı tiyatro eğitimi almıştır.

CIO Baba Kaç Yaşında?

Cihangir Ceyhan, tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Elazığ'lıdır.

Savaş Satış Türk mü?

1989 İzmit doğumlu. Aslen Urfalı olup, İstanbul, İzmit ve Ankara'da çocukluğu geçti. Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunu olup, aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Drama Topluluğu'nda 5 yıl uygulamalı tiyatro eğitimi aldı.

Onur Akbay ne mezunu?

1990 yılında Diyarbakır'da doğdu. Eğitimini Çukurova Üniversitesinde tamamladı. 2016-2019 arası Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Bertan Uçar gibi isimlerle birlikte yer aldığı Sıfır Bir Adana dizisinde Cihat Sarsılmaz karakterini canlandırdı. Ardından 2020'de Sokağın Çocukları dizisinde Onur rolünde oynadı.

Cio hangi dizide oynayacak?

Çukur'a fenomen dizi Sıfır Bir'den bomba transfer! Cihangir Ceyhan hangi rolde oynayacak? Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da dizisindeki Cio rolüyle yanınan Cihangir Ceyhan, Çukur dizisine transfer oldu.

Savaş satış hangi filmlerde oynadı?

Sıfır Bir2020 Ertuğrul 18902015 Savaş Satış/Filmler

Cihangir Ceyhan kimdir hayatı?

Cihangir Ceyhan, tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Ailenin en küçük çocuğu olan Ceyhan, baba tarafından aslen Elazığlıdır, anne tarafından Diyarbakırlıdır. ... Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana'ya dönmüştür. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde 'Serdar' karakteriyle yaşadı.

Sıfır bir savaş aslen nereli?

çok kaliteli bir oyuncu olduğunu düşündürdü sıfır bir dizisindeki başrolüyle. 1989 izmit doğumlu aslen de urfalı bir elemanmış, üniversitede adana'daymış. rolünü pek iyi yapmakta.

Onur Akbay kimdir ne iş yapar?

Sinema ve dizi film oyuncusu. 1990 yılında Diyarbakır'da doğdu. Eğitimini Çukurova Üniversitesinde tamamladı. 2016-2019 arası Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Bertan Uçar gibi isimlerle birlikte yer aldığı Sıfır Bir Adana dizisinde Cihat Sarsılmaz karakterini canlandırdı.