Khontkar neden tutuklandi?

İçindekiler:

  1. Khontkar neden tutuklandi?
  2. Khontkar kaç yaşında?
  3. Khontkar nerede büyüdü?
  4. Khontkar hangi üniversitede okudu?
  5. Onur Dinç aslen nereli?
  6. Khontkar hangi Semtli?
  7. Khontkar ne okudu?
  8. Lil Zey nerede doğdu?
  9. Lil Zey Kimdir Nereli?
  10. Lil Zey zor nerede çekildi?
  11. Lil Zey Türk mü?

Khontkar neden tutuklandi?

Geçen yıl 'uyuşturucuya özendirme ve bulundurma' suçundan dolayı gözaltına alınan ve cezaevine gönderilen rapçi Khontkar, yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı. Sosyal medya hesabından mahkemenin kararını duyuran Dinç, "Bugün yaptığımız müzik yüzünden yargılanışımızın son duruşması vardı...

Khontkar kaç yaşında?

30 yaşında (24 Temmuz 1991) Khontkar/Yaş

Khontkar nerede büyüdü?

Gerçek ismi Onur Dinç olan Khontkar, 1991 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda annesinden edindiği MC Hammer ve Run DMC kasetleriyle kendisini hip-hop kültürünün içinde buldu. İlk kayıtlarını 2004 yılında gerçekleştirdikten sonra bir kaç oluşumda yer aldı.

Khontkar hangi üniversitede okudu?

2012 yılında 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri Bölümü'nü kazandı. Okul hayatı devam ederken bir yandan albüm serilerini kaydetmeye, bir yandan da tamamı kendine ait olan şarkıları internet üzerinden ücretsiz yayınlamaya devam etti.

Onur Dinç aslen nereli?

Khontkar ya da gerçek adıyla Onur Dinç (d. 24 Temmuz 1991, İzmir, Türkiye), Türk rapçi, söz yazarı ve prodüktördür.

Khontkar hangi Semtli?

Trap dünyasında Khontkar olarak tanınan Onur Dinç, İzmir'de doğmuştur. Küçük yaşlarda annesinden edindiği MC Hammer ve Run DMC kasetleri ile kendisini hip-hop kültürünün içinde bulmuştur. İlk kayıtlarını 2004 yılında gerçekleştirdikten sonra bir kaç oluşumda yer aldı.

Khontkar ne okudu?

2004 yılında kayıtlar almaya başlayan Khontkar, bir yandan da müzik teorisi eğitimini de aldı. Karşımızda ses mühendisi bir rapçi var yani... 2012 yılında da 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri Bölümü'nü kazandı.

Lil Zey nerede doğdu?

İzmir, Türkiye Lil Zey/Doğum yeri

Lil Zey Kimdir Nereli?

Lil Zey
Doğum adıZeynep Tanyalçın
Doğum28 Temmuz 1994 İzmir, Türkiye
TarzlarRap · hip hop · trap
MesleklerMüzisyen · Söz yazarı · Besteci
4 satır daha

Lil Zey zor nerede çekildi?

Zor & Zor II” video klibi fotoğrafçı ve yönetmen Osman Özel tarafından Şanlıurfa'da çekildi. Çekimler için Urfa'da üç gün geçiren ekip, eşsiz bir deneyim yaşadı. Osman Özel'in gözünden çok etkileyici sahnelerin bulunduğu video klip bir hayli konuşulacak. “Zor” ve “Zor II”nin yapım aşamasında birçok müzisyen yer aldı.

Lil Zey Türk mü?

Lil Zey veya gerçek adıyla Zeynep Tanyalçın (d. 28 Temmuz 1994, İzmir), Türk rapçi ve DJ. Berklee College of Music'te müzik yönetimi ve şarkı sözü yazarlığı eğitimi görmüştür.