Farmasi migren kremi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Farmasi migren kremi nasıl kullanılır?
  2. Farmasi migren taşı faydaları nelerdir?
  3. Farmasi migren tasi nasil kullanilir?
  4. Farmasi masaj jeli nasıl kullanılır?
  5. Deep Sea nasıl kullanılır?
  6. Farmasi biber jeli nasıl kullanılır?
  7. Dr Tuna masaj jeli nasıl kullanılır?
  8. Deep Sea masaj kremi ne işe yarar?
  9. Mentol taşı nerelerde kullanılır?

Farmasi migren kremi nasıl kullanılır?

🐚Farmasi Migren Kremi Nasıl Kullanılır? Farmasi Migren Kremi içeriğinde yer alan ahşap kutuyu çevirerek açtıktan sonra alnınıza 1-2 defa nazikçe sürerek “Mentol Taşı” nın etkin ferahlatıcı ve rahatlatıcı etkisini deneyimleyebilirsiniz. Alın bölgesinin iki kaş arasından yukarı doğru ve şakaklara doğru sürünüz.

Farmasi migren taşı faydaları nelerdir?

Migren ağrısına karşı kullanılacak olan taş, şakaklara, enseye ve alına sürülür. Taş yoğun miktarda nane ve mentol içerdiği için büyük oranda rahatlama sağlar, ferahlık verir ve ağrıyı büyük ölçüde azaltır. Aynı zamanda bu taş, damarları genişleterek kan akışını rahatlatır.

Farmasi migren tasi nasil kullanilir?

Kullanım: Gerek duyulduğu hallerde vücudun masaj yapılacak bölgelerine dairesel hareketlerle 2-3 defa hafifçe masaj yapılarak uygulanabilir. Migren ağrılarınız için de mentol içerikli bu ürünü deneyimlemenizi tavsiye ederiz. koruyucu , alkol , renklendirici , parfüm içermez.

Farmasi masaj jeli nasıl kullanılır?

Farmasi İki Kat Etkili At Kestanesi Masaj Jeli Nasıl Kullanılır? Ürünün kullanımında uygulama yapılacak bölgeye bir miktar ürün sıkılır ve hafif şekilde masaj yapılarak sürülür. Sabah ve akşam olacak şekilde günde iki defa uygulanması önerilmektedir.

Deep Sea nasıl kullanılır?

DeepSea Masaj Kremi Kullanımı: DeepSea gerek duyulduğu hallerde vücudun masaj yapılacak bölgesine, şakak ve alın bölgesine, kulak arkalarına, enseye kısaca ihtiyaç duyulan bölgeye dairesel hareketlerle 2-3 defa hafifçe masaj yaparak kullanılması tavsiye edilir.

Farmasi biber jeli nasıl kullanılır?

İşleme geçildiğinde Farmasi Biber Balsamı (Masaj jeli) istenen bölgeye sürülür ve dairesel hareketlerle masaj yapılarak cilde uygulanır. Sabahları ve akşamları günde 2 defa olacak şekilde düzenli kullanımı önerilmektedir. Aynı zamanda ürün ipek bir keseye sürülerek cilde uygulanırsa etkisinin artması söz konusu olur.

Dr Tuna masaj jeli nasıl kullanılır?

Yorgun bölgelere az miktarda sürülür ve hafifçe masaj yapılır. Sabah ve akşam kullanılabilir. Hızlı bir şekilde emilen bu jel, yağlanmaz ve uzun süre ferahlık hissi verir. Uygulamadan sonra eller yıkanmalıdır.

Deep Sea masaj kremi ne işe yarar?

Nemlendirici özelliği ile masaj uygulanacak bölgenin yumuşamasına yardımcı olur. ... DeepSea Masaj Kremi içeriğinde bulunan mentolün ferahlatıcı özelliği sayesinde mentolün verdiği "Ferahlığın Keyfini Sürün." Uyarı ve Önlemler: · Mentollü içeriği sayesinde ferahlatır. · Etkisini anında gösterir.

Mentol taşı nerelerde kullanılır?

Migren taşı, yoğun mentol ve nane kokusuna sahip beyaz renkli doğal bir üründür. Yapısı sert bir mumu andıran bu taş, başta migren ağrısı şikayeti olmak üzere eklem, bel, bacak ve boyun ağrısı şikayetlerinde kullanılabilmektedir.