Sosyal çalışma programı ne kadar maaş?

İçindekiler:

  1. Sosyal çalışma programı ne kadar maaş?
  2. Sigortalı çalışanlar Işkur'a başvurabilir mi?
  3. Öğrenci işkur başvurusu yapabilir mi?
  4. İŞKUR öğrencilere iş imkanı başvuru ne zaman?
  5. SÇP 2021 olacak mı?

Sosyal çalışma programı ne kadar maaş?

Programın çalışma süresi günlük 8 saat olmak üzere 3 gün olacak. Program süresince 5 güne kadar izin hakkı kullandırılacak. Öğrencilere asgari ücret üzerinden günlük 68 lira olmak üzere aylık yaklaşık 820 lira ödeme yapılacak.

Sigortalı çalışanlar Işkur'a başvurabilir mi?

' sorusu geliyor. İl Müdürü Canbolat böyle bir durumun olmadığını, sigortalı çalışanın da sosyal yardım alabileceğini belirtti. Fakat bu da belirli şartlara bağlı. Gelir testi yaptıracak kişinin ailesi veya kendisi sigortalı ise sosyal yardım alabilir.

Öğrenci işkur başvurusu yapabilir mi?

İŞKUR Öğrenci Çalışma 2021 Programına devlet ve özel üniversite öğrencileri başvurabilir.

İŞKUR öğrencilere iş imkanı başvuru ne zaman?

"Üniversite öğrenimine devam eden lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından hazırlanacak olan akademik çalışmaları teşvik etmek, çalışma hayatı ve istihdam alanına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen Akademik Çalışma Programına öğrenciler - tarihleri arasında başvuru ...

SÇP 2021 olacak mı?

Sosyal Çalışma Programı Bu yıl uygulanacak ? İŞKUR tarafından 2019 yılında ilk kez uygulanan Sosyal Çalışma Programı (SÇP) 2020 yılında Covid-19 nedeniyle uygulanamadı. 2021 Yılında Sosyal Çalışma Programı uygulanıp uygulanmayacağı hakkında kesinleşmiş bir haber bulunmamaktadır.