Among Us nasıl oda ayarları?

İçindekiler:

  1. Among Us nasıl oda ayarları?
  2. Among Us nasıl oynanıyor?
  3. Imposter nasıl oynanır?
  4. Among Us oyunun amacı ne?
  5. Who is imposter kart oyunu nasıl oynanır?
  6. Among Us nasıl isim değiştirilir 2021?
  7. Among Us nasıl isim yazılır?
  8. Among Us kart oyunu 32 li nasıl oynanır?

Among Us nasıl oda ayarları?

Oda açmanız için yapmanız gerekenler aşağıda:
  1. Oyun sayfası açıldığında ana menüde bulunan “Online” yazısına tıklayın.
  2. Açılan sayfada sizin nasıl bir oyun oynamak istediğinize dair 3 seçenek karşınıza çıkacak. ...
  3. Oda açmak için Host seçeneğinin altındaki Create Game butonuna tıklayın.
Daha fazla öğe...

Among Us nasıl oynanıyor?

Oynanış Among Us, 4-10 oyuncuyu destekleyen çok oyunculu bir oyundur. 1 ila 3 arasında oyuncu her oyunda rastgele olarak Impostor seçilirken geri kalanlar Crewmate'dir. Oyunda üç farklı harita bulunur: The Skeld (uzay gemisi), Mira HQ (Karargah binası) ve Polus (gezegen üssü).

Imposter nasıl oynanır?

Genellikle toplu olarak dolaşmalısınız. Her görev yapıldığında sol üstte bulunan bar ufak bir şekilde dolmaktadır. Eğer bir kişiyi görev yaparken yakalarsanız ve görevi bitirdikten sonra bar dolmadıysa, yakaladığınız kişi impostor olabilir. Hemen acil toplanma butonuna giderek bunu diğer oyunculara söyleyebilirsiniz.

Among Us oyunun amacı ne?

Oyuncuların hedefi ne? Oyun uzay temalı bir ortamda gerçekleşiyor. Crewmate takımının temel amacı oyunda belirlenmiş görevleri tamamlamak ve Impostor olanları tespit ederek yapılan oylamada onları diskalifiye etmek.

Who is imposter kart oyunu nasıl oynanır?

Kartları dağıtan oyuncu, kartlarını göstermeden sağ tarafındaki oyuncuya destesini uzatır ve bir kart çekmesini ister. Kartı çeken oyuncu eğer çektiği kart elinde bulunan kartlardan birinin çiftiyse bu kartları azaltmış olur ve aynı şekilde kartlarını göstermeden sağ tarafındaki oyuncuya uzatarak kart çektirir.

Among Us nasıl isim değiştirilir 2021?

Among Us isim değiştirme nasıl yapılır adımları şu şekildedir:
  1. Mobil cihazınızdan veya bilgisayarınızdan oyunu açın. ...
  2. “local” veya “online”a tıkladıktan sonra açılan ekranda en üstte yer alan “enter name” yazılı olan kutucuğa tıklayın.
  3. Kutucuğa tıkladıktan sonra istediğiniz ismi yazabilirsiniz.

Among Us nasıl isim yazılır?

Among Us görünmez isim yapma yöntemi aslında epey basit. Oyuncuların bu yöntemi telefonla yapması imkansız olduğundan dolayı size vereceğimiz Among Us isimsiz yapma için özel sembolü kopyalamanız gerekiyor. Ardından oyuna giriş yaparak isim yazma bölümüne yapıştırarak sunucuları listelemelisiniz.

Among Us kart oyunu 32 li nasıl oynanır?

Kartlar iyice karıştırılır. Karıştırılan kartlar oyuncular arasında olabildiğince eşit dağıtılır. Oyuncular kart dağıtımı bittikten sonra ellerinde bulunan ve üzerinde aynı karakterler olan eş kartları yere indirirler. Herkes elindeki çift olan kartları indirdikten sonra oyuna başlamaya hazırız!