Istegelsin hangi iller?

İçindekiler:

  1. Istegelsin hangi iller?
  2. Istegelsin Bodrum'da var mı?
  3. Istegelsin üyelik iptali nasıl yapılır?
  4. Istegelsin Genel müdür?
  5. Istegelsin davet kodu nedir?
  6. Istegelsin banka kartı geçerli mi?
  7. Iste gelsin mobil ödeme var mı?
  8. Denizlide Getir var mı?
  9. Sedat Yıldırım İstegelsin kimdir?
  10. İstegelsin kime ait?
  11. Istegelsin davet kodu nereden alınır?
  12. Istegelsin ilk siparişte indirim var mı?

Istegelsin hangi iller?

İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa'nın bazı bölgelerinde online süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, diğer şehirlerdeki kullanıcılarının da sipariş verebilmesi için kargoyla teslim özelliğini uygulamaya koydu.

Istegelsin Bodrum'da var mı?

ISTANBUL, KOCAELI VE ANKARA'DAN SONRA SIMDI DE BODRUM'A GELEN ISTEGELSIN, TUM BODRUM YARIMADASINA TESLIMAT YAPACAK. ... BIRCOK FIRSAT VE KAMPANYA KULLANICILARIN ISTER EVLERINE ISTER TEKNELERINE ISTERLERSE DE OTELLERINE SIPARIS VEREBILECEGI ISTEGELSIN'DE MARINALARA DA TESLIMAT OLACAK.

Istegelsin üyelik iptali nasıl yapılır?

0850 255 17 17 numaralı telefon üzerinden müşteri hizmetleri veya musteri.hizmetleri@istegelsin.com mail ile ulaşarak üyelik iptali taleplerini iletebilirler.

Istegelsin Genel müdür?

Sedat YILDIRIM - Founder & CEO - istegelsin | LinkedIn.

Istegelsin davet kodu nedir?

İstegelsin davet kodu kullanarak ücretsiz teslimat avantajını yakalayabilirsiniz. Morhipo ile İstegelsin iş birliği ile birlikte ortaya çıkan “morpass19” istegelsin davet kodu ile sizde ücretsiz teslimat alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey davet kodu kısmına “morpass19” kodunu girmek.

Istegelsin banka kartı geçerli mi?

Kampanya 01.12.2020- 15.12.2020 tarihleri arasında, sadece Mastercard logolu kredi kartları ve banka kartları ile yapılan 180TL ve üzeri ödemelerde geçerlidir. ... istegelsin ve Mastercard herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın, kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Iste gelsin mobil ödeme var mı?

Türkiye'nin önde gelen çevrim içi market servislerinden 'istegelsin' iş birliğiyle sunduğu 'Süpermarket' hizmetiyle telekom sektöründe online süpermarket alışverişini sahiplenen ilk şirket olan Vodafone, bu hizmetine Vodafone Mobil Ödeme özelliğini entegre ederek müşterileri için yeni bir kolaylık sundu.

Denizlide Getir var mı?

Getir şu an yalnızca İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli'de hizmet veriyor. Banabi uygulaması nedir? ... Banabi, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin yanı sıra Antalya, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Kocaeli ve Trabzon'da da hizmet veriyor.

Sedat Yıldırım İstegelsin kimdir?

istegelsin kurucusu Sedat Yıldırım kimdir? istegelsin kurucusu ve CEO'su olan Sedat Yıldırım, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2002 yılında İTÜ Bilgi Sistemleri Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

İstegelsin kime ait?

YILDIZ HOLDİNG PAZARA GİRDİ Sedat Yıldırım, pazardaki potansiyeli görerek yatırım kararı alan girişimcilerden biri oldu. 22 yıldır perakende sektöründe kariyerini sürdüren Yıldırım'ın iki yıl önce yolu Yıldız Holding'le keşisti. Holding bünyesine katılan Yıldırım, 2019'da İstegelsin'i hayata geçirdi.

Istegelsin davet kodu nereden alınır?

İstegelsin davet kodu nasıl alınır? İstegelsin davet kodu için internet sitemizi ziyaret ettikten sonra “Kodu Aç” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak davet koduna ulaşabilirsiniz.

Istegelsin ilk siparişte indirim var mı?

İlk siparişte 10 TL indirim sepette otomatik uygulanır. İlk sipariş teslimatı sonrası ikinci siparişlerde kullanılabilinecek 20 TL'lik kupon kodunu içeren SMS gönderilecektir. Her kullanıcı kampanyadan sadece 1 kere faydalanabilir. Kampanya 60 TL ve üzeri ilk siparişlerde geçerlidir.