Sinan Akkurt kim?

İçindekiler:

  1. Sinan Akkurt kim?
  2. Dr Sinan Akkurt hangi hastanede?
  3. Biorezonans tedavisi nasıl yapılır?
  4. Dr Sinan Akkurt nereli?
  5. Biorezonans makinesi ne işe yarar?
  6. Biorezonans ile zayıflama nedir?

Sinan Akkurt kim?

Sinan Akkurt, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu. İlk görev yeri olan Manisa'da dokuz yıl süreyle Aile Hekimi olarak görev yaptı. Bu sırada ulusal ve uluslararası alanda birçok eğitim programına katılarak tıp diplomasının yanına doğal tıbbın birçok yöntemine ilişkin sertifikaları da ekledi.

Dr Sinan Akkurt hangi hastanede?

Halen İzmir Bornova'daki muayenehanesinde aktif olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Dr. Sinan Akkurt, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Tıbbi Biyokimya kürsüsüne doktora adayı olarak kabul edilmiş olup halen burada doktora çalışması yapmaktadır.

Biorezonans tedavisi nasıl yapılır?

Elektromanyetik frekanslarla uygulanmaktadır. Biorezonans cihazından yayılan elektromanyetik frekansın gücü bir cep telefonundan yayılanın binde biri kadardır. Vücudumuza ait tükürük, idrar gibi sıvılarda bulunan sağlıklı frekanslar da güçlendirilerek kişiye verilir. Böylelikle bağışıklık sistemimiz desteklenmiş olur.

Dr Sinan Akkurt nereli?

Sinan Akkurt 1974 yılında Manisa, Alaşehir'de doğmuş bir doktor ve aynı zamanda başvuru kitapları ve sağlık kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır.

Biorezonans makinesi ne işe yarar?

Biorezonans; vücudun sağlıklı forma dönüşmesi, allerjilerin tedavisi, ağır metallerin atılması, bağışıklık sisteminin düzenlenmesi, hastalıkların tedavi edilmesi amacı ile kullanılan bir terapi yöntemidir. Frekans tüm canlı cansız varlıklarda mevcut olan spesifik özelliktir.

Biorezonans ile zayıflama nedir?

Biorezonans kilo verme terapileri yardımı ile vücutta zararlı gıdalara ait frekanslar temizleniyor. Uygulama sırasında sakinleşme-rahatlama halinden başka bir şey hissedilmiyor. Biorezonans terapileri sonrasında gıda bağımlılıkları ortadan kalkıyor, metabolizma hızlanıyor ve kilo vermek kolaylaşıyor.