Ticaret Odasi kredi veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Ticaret Odasi kredi veriyor mu?
  2. Denizbank nefes kredisi ne kadar?
  3. TOBB a bağlı odalar hangileri?
  4. Ticaret Odası kredi ne kadar?
  5. TOBB nefes kredisi nasıl alınır?

Ticaret Odasi kredi veriyor mu?

Nefes Kredi Paketi ile yıllık cirosu 10 Milyon TL altında olan ve 2020 yılı cirosunda 2019 yılına göre yüzde 25 kayıp yaşayan; Ticaret Odası, Sanayi Odası veya Ticaret Borsası'na kayıtlı üyelere işletme sermayesi finansman imkânı sağlanacaktır.

Denizbank nefes kredisi ne kadar?

Proje kapsamında kullandırılacak kredilerde uygulanacak faiz oranı yıllık % 7,5 olacaktır. Program kapsamında kullandırılacak krediler 2020 yılında anapara ve faiz ödemesiz (6-8 ay süre), 2021 yılında aylık eşit taksit ödemelidir. (12 ay vade).

TOBB a bağlı odalar hangileri?

TOBB Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambers), ECO Ticaret ve Sanayi Odası, İslam Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME), OECD İş ve Sanayi Dayanışma Komitesi (BIAC), Balkan Odaları Birliği (ABC) ve Karadeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği üyesidir.

Ticaret Odası kredi ne kadar?

Kredinin azami limiti, 2020 yılı cirosu 1 milyon TL altında cirosu olan firmalar için 50.000 TL, 1 milyon TL ve 10 milyon TL (dâhil) arasında cirosu olan firmalar içinse azami 200.000 TL'dir.

TOBB nefes kredisi nasıl alınır?

Krediden faydalanmak isteyen işletmelerimiz üyelik belgesini oda-borsalara gitmeden, online ortamda TOBB veya oda-borsaların sistemlerinden e-belge olarak da alabiliyorlar.” Projeye bankaların yoğun katılımı nedeniyle memnun olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “Sağ olsun bankalarımız da bu projeye destek veriyor.