Ultrason sonucu nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Ultrason sonucu nasıl öğrenilir?
  2. Ultrason sonucu ne kadar zamanda çıkar?
  3. Ultrason sonucu nereden alınır?
  4. Karaciğer ultrason sonucu kaç günde çıkar?
  5. Hastanede sonuç almak için randevu alınır mı?

Ultrason sonucu nasıl öğrenilir?

Emar sonucunuzu öğrenmek için e-Nabız sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. E-nabız sayfasına giriş yapmak için T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır. Sayfaya giriş sağladıktan sonra size verilen barkod veya sonuç belgesini sisteme girerek sonucunuza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Ultrason sonucu ne kadar zamanda çıkar?

Ultrason sonuçları genellikle aynı gün veya bir gün sonra hazır olmaktadır.

Ultrason sonucu nereden alınır?

Tahlil sonuçlarınızı öğrenmek için https://enabiz.gov.tr/ sayfasına tıklayarak T.C. kimlik numaranızı ve e-Nabız şifrenizi girmelisiniz. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan simgelerden tahlillerim seçeneğini tıklayınız. Böylelikle ultrason, röntgen, MR ve tüm tahlil sonuçlarınıza ulaşmanız mümkündür.

Karaciğer ultrason sonucu kaç günde çıkar?

Karaciğer ultrasonu ile karaciğer apsesi, siroz, travma, portal hipertansiyon, karaciğer kistleri, karaciğerde yağlanma gibi birçok hastalığın takip edilerek teşhisi yapılabilir. Yaklaşık 15-20 dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilen karaciğer ultrason sonuçları, 3 ile 5 gün içerisinde sonuçlanır.

Hastanede sonuç almak için randevu alınır mı?

MHRS sistemi Sağlık Bakanlığına bağlık sağlık kurumlarından randevu almak sureti ile poliklinik hizmeti almayı sağlayan uygulamadır. Bu sistem ile hastanelerde muayene olmak isteyen kişiler saatlerce sıra beklemeden randevu alabilmektedir. Randevu ile birlikte verilen diğer bir hizmet ise tahlil sonuçlarıdır.