5109 kimin numarası?

İçindekiler:

  1. 5109 kimin numarası?
  2. Vidyozone servis abonelik nedir?
  3. Beeplay nedir?
  4. Artı Mobil nasıl iptal edilir?
  5. Mindfulness cepte nedir?
  6. Bee Play nasıl iptal edilir?
  7. Katıl kazan nedir?
  8. Mindfulness ne işe yarar?
  9. Mindfulness egzersizleri nasıl yapılır?

5109 kimin numarası?

Hızla Kazan servis aboneliğini sonlandırmak isteyen Vodafone kullanıcıları IPTAL HIZLA yazıp 5109'a kısa mesaj gönderebilir.

Vidyozone servis abonelik nedir?

Vidyozone abonelikleri genel olarak bir şey indirdiğiniz esnada ya da film, dizi izleme sayfaları üzerinden belirmekte olan reklamlardan kaynaklanmaktadır. Aniden çıkan bu reklamlara onay vermeniz halinde bu servise abonelik yapılabilmektedir. Bir çok kişinin bilmeden üye olduğu vidyozone ücretli servislerden biridir.

Beeplay nedir?

Beeplay servisi özünde bir oyun servisi. Aylık ücret ödeyerek abone olduğunuz bu servis sözde size aylık yüksek grafikli oyunlar sunuyor.

Artı Mobil nasıl iptal edilir?

Kazandıran Sorular üyeliğini sonlandırmak isteyen kullanıcı IPTAL ya da IPTAL KAZANDIRAN SORU yazıp 2300 kısa numarasına SMS gönderebilir.

Mindfulness cepte nedir?

Mindfulness Cepte, HTML5 platformu üzerinden www.mindfulnesscepte.com adresinde yayınlanan Mindful Academy markasının hazırlamış olduğu zihinsel egzersizler ve stressiz yaşam hakkında eğitici video içeriklerine sınırsız erişim hizmeti sunan bir servistir.

Bee Play nasıl iptal edilir?

Önemli: Uygulamayı kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.
  1. Google Play uygulamasını açın.
  2. Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
  3. Ödemeler ve abonelikler. Abonelikler'e dokunun.
  4. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
  5. Aboneliği iptal et'e dokunun.
  6. Talimatları uygulayın.

Katıl kazan nedir?

Cep telefonunuzdaki Turkcell Simmenü ikonuna tıklayıp, “Yarışma” kategorisi altında bulunan Katıl Kazan Servisi'ne üye olabilirsiniz. Katıl Kazan servisi; içerisinde genel kültür soruları barındıran ve kullanıcıların zamana karşı yarıştıkları eğlenceli bir wap portalıdır.

Mindfulness ne işe yarar?

Mindfulness, depresyon, kaygı, stres, üzüntü gibi olaylar karşısında zihin ile ruhun iyi ve sağlıklı kalabilmesine yardımcı oluyor. Anksiyeteye iyi gelen mindfulness, bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi ruhsal problemlerin yol açtığı fiziksel hastalıklar ve yeme bozukluklarının tedavisinde de işe yarıyor.

Mindfulness egzersizleri nasıl yapılır?

Nasıl Yapılır ? - Mindfulness Academy....Formal Mindfulness Egzersizi uygulaması (5 Dk.)
  1. Bir koltuk veya yatar koltuk yerine rahat bir dik koltuk seçin. ...
  2. Gözlerinizi kapatın ya da tercih ederseniz, bakışlarınızı aşağıya bakacak şekilde yerleştirin, odaklanmayın, yere doğru yöneltin. ...
  3. Şimdi nefesinize katılın.
Daha fazla öğe...