E ders notu nedir?

İçindekiler:

  1. E ders notu nedir?
  2. Sakarya Üniversitesi Onur Belgesi nasıl alınır?
  3. Sakarya Üniversitesi DC notu geçer mi?
  4. DEU AKTS kaç olmalı?
  5. Mezun olmak için kaç AKTS DEÜ?
  6. Üniversite de şartlı geçmek ne demek?

E ders notu nedir?

a) E (eksik) notu, yarıyıl sonu sınavı yapılmayan bitirme tezi, bitirme projesi, bitirme ödevi, staj, saha çalışması, laboratuvar, tez, proje çalışması, sunum ve benzeri dersler için gerekli çalışmaları bitiremeyen öğrencilere verilir. ... ç) Ç (çekildi) notu, öğrencinin çekildiği ders için verilir.

Sakarya Üniversitesi Onur Belgesi nasıl alınır?

Cevap: Herhangi bir dönem sonunda, o döneme ait not ortalaması en az 3.00– en çok 3.49 olanlar onur öğrencisi, en az 3.50 ve daha yüksek olanlar yüksek onur öğrencisi sayılır.

Sakarya Üniversitesi DC notu geçer mi?

) Harf notlarının açıklaması aşağıdaki şekildedir: 1) Bir dersten AA, BA, BB, CB, CC, DC ve DD notlarından birini alan öğrenci, o dersi başarmıştır. 2) FD, FF notları öğrencinin dersten başarısız olduğunu belirtir. ... 5) MU notu muafiyet sınavı uygulanan derslerden başarılı olan öğrencilere verilir.

DEU AKTS kaç olmalı?

Bir eğitim-öğretim yılında ön lisans, lisans programları için ders ve uygulama kredilerinin toplamı yarıyıl için 30, yıllık 60 AKTS'dir.

Mezun olmak için kaç AKTS DEÜ?

Madde 3- Bir öğrencinin öğrenimini başarıyla bitirerek diploma alabilmesi için zorunlu, bölüm içi seçimlik ve serbest seçimlik olmak üzere her ders grubunun en az eğitim öğretim planında yer alan AKTS kredisini ve toplamda en az 240 AKTS kredisini tamamlaması; genel not ortalamasının en az 2.00 olması gerekir (DEÜ ...

Üniversite de şartlı geçmek ne demek?

Aldığınız dersteki geçme notu DC ve DD ise söz konusu dersi şartlı veya koşullu geçmişsiniz demektir. Mezun olma aşamasına geldiğinizde ortalamanız 02.00 veya 02.00'inin üzerinde ise sorunsuz mezun olabilirsiniz.