Iş Bankası Maximum Aidatsız kart nedir?

İçindekiler:

  1. Iş Bankası Maximum Aidatsız kart nedir?
  2. Maximum kart aidat ne kadar?
  3. Iş Bankası'nın aidatsız kredi kartı hangisi?
  4. Iş Bankası Maximum Kart nasıl alınır?
  5. Iş bankası aidatsız kredi kartı taksit yapıyor mu?
  6. Iş bankası sonradan taksitlendirme nasıl yapılır?

Iş Bankası Maximum Aidatsız kart nedir?

Maximum Aidatsız Kart ile Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerinizde MaxiPuan kazanıp kazandığınız MaxiPuanlar ile Maximum üye işyerlerinden dilediğiniz an bedava alışveriş yapabilir, taksit imkânlarından da faydalanabilirsiniz. Yıllık kart ücreti ödemezsiniz.

Maximum kart aidat ne kadar?

İş Bankası'nın en çok kullanılan kredi kartı olan Maximum kredi kartı için MasterCard logolu olanların yıllık aidat tutarları şu şekildedir; Maximum Gold kartın yıllık ücreti 88 Türk lirasıdır. Yine aynı kartın temassız işlem özelliğine sahip olanı 88₺ yıllık aidat ücreti ile fiyatlandırılmıştır.

Iş Bankası'nın aidatsız kredi kartı hangisi?

Maximum Aidatsız Kart ile; Yıllık kart ücreti ödemezsiniz. Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde üye işyerleri tarafından sunulan MaxiPuan ve taksit ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Iş Bankası Maximum Kart nasıl alınır?

Hayatı maksimumda yaşatacak Maximum Kart'a sahip olmak için, İnternet Şubemizden, 08 numaralı Telefon Şubemizden, Bankamatiklerimizden ya da size en yakın İş Bankası Şubesi'nden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Iş bankası aidatsız kredi kartı taksit yapıyor mu?

Maximum Aidatsız Kart Özellikleri Maximum Aidatsız Kart ile Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerinizde MaxiPuan kazanıp kazandığınız MaxiPuanlar ile Maximum üye işyerlerinden dilediğiniz an bedava alışveriş yapabilir, taksit imkânlarından da faydalanabilirsiniz.

Iş bankası sonradan taksitlendirme nasıl yapılır?

İnternet şubesine girerek “ Kredi Kartlarım “ başlığı altında bulunan “ Kampanyalar “ sekmesine tıklamanız gerekiyor. Ardından açılan menü de “ Taksitlendir/ Ertele “ başlığına tıklamanız ve ilgili kart ile alış verişinizi seçerek, 3 veya 6 ay Maximum kart taksitlendirme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.