Capsaicin krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Capsaicin krem ne işe yarar?
  2. Capciderm krem ne işe yarar?
  3. Kapsaisin krem ne ise yarar?
  4. Suljel ne işe yarar?

Capsaicin krem ne işe yarar?

CAPCIDERM; 45 g'lık alüminyum tüplerde pazarlanan, kapsaisin içeren ve haricen kullanılan bir kremdir. giderilmesinde, • Eklem iltihabı, eklem kireçlenmesi, kas ve eklem ağrılarının giderilmesinde kullanılır.

Capciderm krem ne işe yarar?

CAPCİDERM, - Zona (Herpes zoster) olduktan sonra deri yüzeyine yakın sinirlerden kaynaklanan ağrının giderilmesinde - Şeker hastalığı nedeniyle ellerine veya ayaklarına giden sinirlerde hasar olan hastalarda ağrının giderilmesinde - Eklem iltihabı, eklem kireçlenmesi, kas ve eklem ağrılarının giderilmesinde kullanılır.

Kapsaisin krem ne ise yarar?

Kapsaisin kremi sürün Bazı araştırmalara göre sinir hasarı kaynaklı ağrıları, eklem ve sırt ağrılarını azaltabilen bu krem, kırmızıbibere acılığını veren maddeyle aynı içeriğe sahip. Bu nedenle sürdüğünüzde hafif bir yanma hissedebilirsiniz.

Suljel ne işe yarar?

SULJEL, yumuşak doku romatizmal hastalıkları; burkulma ve ezilme gibi yumuşak doku travmaları; ağrı, inflamasyon ve kas gerginliği ile karakterize kas ve iskelet sistemi hastalıklarının belirtilerinin (semptomlarının) giderilmesinde kullanılır.