iPhone 11 NFC var mı?

İçindekiler:

  1. iPhone 11 NFC var mı?
  2. iPhone 11 Pro Max NFC var mı?
  3. Redmi Note 9 NFC nasıl açılır?
  4. Redmi Note 9 NFC var mı?
  5. Xiaomi Redmi Note 9 da NFC özelliği var mı?

iPhone 11 NFC var mı?

iPhone 11'ler NFC teknolojisini destekleyen iOS 13 sürümlü ilk akıllı telefon modeli olacak. Yakın alan iletişimi anlamına gelen NFC (Near Field Communication) teknolojisi ile mobil ödeme, check-in ve kilit açma gibi işlemleri temassız bir şekilde yapmak mümkün hale geliyor.

iPhone 11 Pro Max NFC var mı?

1.6 Gbps'ye kadar Gigabit sınıfı LTE ve Wi-Fi 6 ile yüksek indirme hızlarına ulaşan telefon, Bluetooth 5.0 ve NFC ile geliyor. Ek olarak Dolby Atmos sayesinde iPhone 11 Pro Max'ın başarılı bir ses deneyimi sunduğunu belirtmeliyiz. ... 158 x 77.8 x 8.1 mm boyutlarındaki telefon, 226 gram ağırlığında.

Redmi Note 9 NFC nasıl açılır?

NFC'yi açmak için:
  1. Ayarlar seçeneğine gidin.
  2. ‍ KABLOSUZ ve AĞLAR altında Diğer seçeneğine dokunun.
  3. NFC özelliğini açın. Android Beam öğesine dokunarak bu özelliği açın.

Redmi Note 9 NFC var mı?

Redmi Note 9, 6,53 inç FHD+ çözünürlüklü IPS ekranla geliyor. Ekranın sol üst köşesinde 13MP ön kamera için bir delik bulunuyor. Arka yüzde ise Redmi Note 9S'teki 48MP Samsung GM1 ana sensörün aynısı bulunuyor. ... Android 10 ile gelen Redmi Note 9'un kızılötesi işlevi, kulaklık girişi ve NFC özelliği de var.

Xiaomi Redmi Note 9 da NFC özelliği var mı?

Xiaomi Redmi Note 9 NFC'yi destekler, bununla yapılan alımlar için ödeme yapabilirsiniz. Kızılötesi bağlantı noktasına sahip olduğu için kontrol paneli olarak kullanabilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 9'nin batarya kapasitesi 4920mAh ve hızlı şarj desteği var.