Işbaşı eğitim programı başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Işbaşı eğitim programı başvuru nasıl yapılır?
  2. Işbaşı eğitim programı nasıl oluyor?
  3. Işbaşi eğitim Programi IEP nedir?
  4. Işbaşı eğitim uygulamaları nelerdir?
  5. Işbaşı eğitim programı sigorta primi yatıyor mu?

Işbaşı eğitim programı başvuru nasıl yapılır?

İşbaşı eğitim programına başvuruda bulunmak isteyen kişiler gereken evrakları tamamlamalarının ardından, bulunduğunuz ildeki bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezlerine dilediğiniz zaman başvuruda bulunabilirsiniz.

Işbaşı eğitim programı nasıl oluyor?

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında işe alınan kursiyer, günde en az 5 en fazla 8 saat, haftada 6 gün ve 45 saat aşmayacak şekilde çalışabilir. ... Ayın son günü, her kursiyer için tek tek devam föylerindeki geldiği ve gelmediği günler internet üzerinden İŞKUR'a bildirilir.

Işbaşi eğitim Programi IEP nedir?

İŞKUR tarafından işsizliğin azaltılmasına yönelik olarak yürütülen aktif işgücü piyasası programlarından birisi olan İşbaşı Eğitim Programı, Kuruma kayıtlı işsizlerin yine Kuruma kayıtlı işyerlerinde sahip oldukları mesleki bilgilerini uygulama yaparak pekiştirmelerini, iş ve üretim süreçlerini bizzat görerek ...

Işbaşı eğitim uygulamaları nelerdir?

İşbaşı eğitim programları; Kuruma kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim ve tecrübe edinmeleri, teorik eğitimini aldıkları mesleklerde uygulamayı görmeleri ve çalışma ortamına uyumunun sağlanması amacıyla düzenlenen programlardır.

Işbaşı eğitim programı sigorta primi yatıyor mu?

İşkur İşbaşı Eğitimi Programı Süresince Sigorta Yatıyor Mu? İşkur İşbaşı Eğitim programı süresince; İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigortası ile Genel Sağlık Sigortası İŞKUR tarafından karşılanır.