Hekimce propolis nasil kullanilir?

İçindekiler:

  1. Hekimce propolis nasil kullanilir?
  2. Hekimce hangi firmanın?
  3. 20 ml propolis kaç damla?
  4. Hekimce multivitamin ne ise yarar?
  5. Aksu Vital nasıl bir markadır?
  6. Okaliptuslu limonlu tablet ne ise yarar?
  7. Bee propolis kaç damla?
  8. 1 damla propolis kaç ml?
  9. Multivitamin icinde ne var?
  10. Aksu Vital hangi ülkenin?
  11. Aksu Vital sahibi kim?
  12. Okaliptus yağı nerelerde kullanılır?

Hekimce propolis nasil kullanilir?

Sprey formda olan propolis boğaz enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olarak boğaza sıkılarak, şurup ise öksürük ve ağız yaraları için uygulanır. Toz formunda olan propolisin ise bal ile birlikte tüketildiğinde daha etkili olduğu bilinir. İçeceklere ve yoğurda eklenerek tüketilebilir.

Hekimce hangi firmanın?

AKSUVITAL DOĞAL ÜRÜNLER Geniş bir ürün gamına sahip olan AksuVital, yaklaşık 400 ürün çeşidi ile Türkiye'de “Gıda Takviyesi ve Arı ürünleri” alanında lider konumundadır. AksuVital, Shiffa Home, Softem,Vitalest ve Natural Hekimce markaları ile ürünlerini aktar, eczane ve market kanallarında tüketiciye sunmaktadır.

20 ml propolis kaç damla?

Damla sayısını gün içinde istediğiniz kadar bölebilirsiniz. Yetişkinler 20 ile 80 damla, çocuklar 10 ile 40 damla arası tüketebilir. Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22°C) saklayınız, daha yüksek sıcaklıktan koruyunuz. Raf ömrü 36 aydır.

Hekimce multivitamin ne ise yarar?

Multivitaminler vücudun beslenmesini sağlamaya yardımcı takviyelerdir. Multivitaminler vücudun beslenmesini sağlamaya yardımcı takviyelerdir. Besinsel olarak eksik bir beslenmeyi güçlendirebilirler veya belli vitamin eksiklikleri olan kişilere ekstra besin sağlayabilirler.

Aksu Vital nasıl bir markadır?

Aksu Vital uzun yıllar önce sektöre arıcılıkla giriş yapan ve günümüzde birçok farklı doğal takviye ve vitamin ürününü kullanıcılarıyla buluşturan bir markadır. Doğal yöntemlerle hazırladığı doğal bitki ve takviyeleri kullanıcıya sunan marka oldukça ilgi görmektedir.

Okaliptuslu limonlu tablet ne ise yarar?

Faydaları : Nezle, öksürük, bronşit, burun ve boğaz rahatsızlıklarında etkili ve iyileştiricidir. Balgam söktürür, göğsü yumuşatır.

Bee propolis kaç damla?

Tüketim Önerisi: Doğrudan veya su, süt, meyve suyu vb. içeceklere damlatılarak tüketilebilir. Damla sayısını gün içinde istediğiniz kadar bölebilirsiniz. Yetişkinler 20 ile 80 damla, çocuklar 10 ile 40 damla arası tüketebilir. Çocuklara yönelik kolay tüketilebilir özelliktedir.

1 damla propolis kaç ml?

2 Adet 20 ml Suda Çözünür, 1 Adet 20 ml Propolis Damla.

Multivitamin icinde ne var?

Markadan markaya değişiklik gösterse de genellikle multivitamin içerisinde şu vitaminler bulunur;
  • B6 vitamini, çinko kalsiyum demir ve sodyum içerir; kansızlık yorgunluk ve hafıza kaybı gibi risklere karşı önlem almada etkilidir.
  • B12 vitamini içerir; sinir sistemi ve kan sağlığı açısından önemlidir.
Daha fazla öğe...•BE

Aksu Vital hangi ülkenin?

Türkiye'de, kendi tesislerimizde üretim yapmaktayız. İlaç firmalarının altyapısında bulunan GMP(Good Manufacturing Process-İyi Üretim Uygulamaları) kalite standartlarına sahip üretim alanında, Türkiye'nin ve dünyanın en iyi bölgelerinden seçilen kaliteli hammaddelerden son ürünler hazırlanmaktadır.

Aksu Vital sahibi kim?

Evli ve 4 çocuk babası. Dicle Üniversitesi Ziraat Mühendisliği (1982-1986) mezunu.1982-1996 yıllarında büyük bir aşkla arıcılık ve arı ürünleri ticareti yaparken 1989'da Aksu Vital Şirketini kuran Yunus Aksu ilk günden bugüne kadar şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmeye devam ediyor.

Okaliptus yağı nerelerde kullanılır?

Okaliptus yaprakları ülkemizde en çok üst solunum yolu hastalıklarının tedavisinde kullanılır. İshal kesici, mikrop öldürücü, boğaz iltihaplarını ve soğuk algınlığını önleyici, kan şekerini düzenleyici ve balgam söktürücü özellikleri ile tanınır. Ege ve Akdeniz bölgesinde bu amaçlarla kullanımı çok yaygındır.