Probis proteini ne kadar?

İçindekiler:

  1. Probis proteini ne kadar?
  2. Probisin içinde protein var mı?
  3. Probis ilk ne zaman çıktı?
  4. 10 lu Probis kaç kalori?
  5. Probis bisküvi nerede satılır?
  6. Probisin içinde ne var?
  7. 1 adet küçük Probis kaç kalori?
  8. 1 küçük Probis kaç kalori?

Probis proteini ne kadar?

Proteinli vurgusuyla ve ismindeki Protein çağrışımıyla satılan bu ürünün içeriğinde proteinden daha yüksek oranda Şeker ve Yağ bulunuyor. Öyle ki, 28 gr.'lık tek adet ürün 4,2 gr. Proteinin yanısıra; 7,2 gr. Şeker ve 6,6 gr.

Probisin içinde protein var mı?

Probis her ne kadar içerisinde protein de barındırsa bir aburcuburdur. Kimya laboratuvarı gibi adeta. Bir aburcuburdan protein almak yerine, proteinli süt içebilirsiniz veya barları tüketebilirsiniz.

Probis ilk ne zaman çıktı?

Milliyet - - MİLLİYET GAZETE ARŞİVİ

10 lu Probis kaç kalori?

1 paket Probis Proteinli Bisküvi tükettiğinizde, toplamda 134 kalori olan bisküvinin 16.8 kalorisini proteinden almış olursunuz.

Probis bisküvi nerede satılır?

Atıştırmalık sandviçinizi CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Probisin içinde ne var?

Buğday unu, bitkisel yağ (palm), şeker, soya unu, buğday proteini, invert şeker şurubu, tam yağlı süttozu, yağsız süttozu, yağı azaltılmış kakao tozu (%3), maltodekstrin, kabartıcılar (sodyum hidrojen karbonat, amonyum hidrojen karbonat), emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil ...

1 adet küçük Probis kaç kalori?

Ülker Probisin 100 gramında 493 kcal kalori, ayrıca 1 Büyük Adet yani 28 gram Ülker Probiste 138 kalori bulunmaktadır. Ülker probis kakaolu ve muz kremalı, proteinli bisküvi.

1 küçük Probis kaç kalori?

Kalori ve şeker içeriği yüksek bir besindir. %24 oranında yağ, %28 oranında şeker, %16 oranında ise protein içermektedir. Benzerlerine göre tercih edilebilir bir bisküvidir....Ülker Probis Kaç Kalori, Besin Değerleri.
Besin Değeri100 Gramında% Günlük Değer *
Kalori493 kcal% 23.8
Karbonhidrat52 g% 16.8
Lif4 g% 16.7
Protein16 g% 32.0
10 satır daha