Sertifikalarıma nereden bakılır?

İçindekiler:

  1. Sertifikalarıma nereden bakılır?
  2. E devlet onaylı sertifika nedir?
  3. E-devlet hijyen belgesi nasıl bakılır?
  4. CE belgesi nasıl sorgulanır?
  5. CE standardı ne demek?

Sertifikalarıma nereden bakılır?

Tamamladığınız kursun 'Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi'ne artık E-Devlet Kapısından kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalarda yeni bir hizmet devreye girdi. Derslerini tamamlamış kursiyerler, kurs merkezine gitmeden sertifikalarına E-Devlet Kapısı uygulamasından ulaşabilecekler.

E devlet onaylı sertifika nedir?

E devlet onaylı belge, yüksekte çalışma eğitimi alan kurumlar tarafından edinilmesi gereken bir evraktır. Eğitim eğer devlet tarafından yetkilendirilmiş bir kurstan ve IRATA sertifikalı eğitmenlerden alınıyor ise bu belge E-devlet üzerinden alınır.

E-devlet hijyen belgesi nasıl bakılır?

Hijyen belgesinin sorgulanması oldukça basit bir işlemdir. E-devlet Hijyen Belgesi sorgulama kısmının linki https://www.turkiye.gov.tr/meb-sertifika-bilgileri-sorgulama bu şekildedir. Bu linke girdikten sonra gerekli adımları gerçekleştirerek kişiler hijyen belgelerini sorgulayabilirler.

CE belgesi nasıl sorgulanır?

Onaylanmış kuruluş tarafından verilen CE belgesinin geçerliliği, ilgili kuruluşun web sitesi üzerinden online veya mail atılarak sorgulanabilir. Sorgulama için onaylanmış kuruluşun verdiği CE belgesi üzerinde belirtilen numaranın girilmesi gerekir.

CE standardı ne demek?

CE işareti, ürünün Avrupa ürün mevzuatlarına uygunluğunu gösterir. ... CE işareti, taşımayan ürünler, Avrupa Birliği ülkelerine giremez, bu nedenle CE işareti, ürünlerin Avrupa Birliği iç pazarında serbestçe dolaşımına olanak veren bir "Endüstriyel ürün pasaportu" olarak tanımlanabilir.