Labirent ne demek kısa?

İçindekiler:

  1. Labirent ne demek kısa?
  2. Labirent tekniği nedir?
  3. Labirent ingilizcesi ne?
  4. Market kelime anlamı nedir?
  5. Labirent yöntemiyle kaçmak nedir?
  6. Market Türkçe midir?
  7. Labirent hangi sırayla izlenmeli?
  8. Labirent filmi kaç seriden oluşuyor?

Labirent ne demek kısa?

Yolların ya da geçitlerin çokluğu, karışıklığı yüzünden içinden kolay kolay çıkılamayan yerlere labirent veya dolambaç denir.

Labirent tekniği nedir?

Maze (labirent) yöntemi, atrial çırpınım için cerrahi bir tedavidir. Operatör doktor, skar doku oluşturmak için küçük kesiler, radyo dalgaları, dondurucu, mikrodalga veya ultrason enerjisi kullanabilir. Elektriksel faaliyeti iletmeyen skar doku, aritmiye neden olan anormal elektrik sinyallerini engeller.

Labirent ingilizcesi ne?

"labirent" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 7 sonuç
Kategoriİngilizce
1Yaygın Kullanımlabyrinth i.
General
2Genelmeander i.
3Genelmaze i.
13 satır daha

Market kelime anlamı nedir?

Market kelimesi Türkçe'de "çarşı, pazar" anlamına gelir. İngilizce market "çarşı, pazar" sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük Latince mercatus "ticaret, çarşı" sözcüğünden alıntıdır.

Labirent yöntemiyle kaçmak nedir?

Kısa cevap: Gözler kapalıyken, sağ elle duvara dokunup, hiç kaldırmadan ilerlemek. Uzun cevap: Eğer klasik bir labirentte mahsur kaldıysanız, sizi en kısa süreden dışarı taşıyacak olan yöntem; sağ elle duvara dokunup, elinizi hiç kaldırmadan yürümeye devam etmektir.

Market Türkçe midir?

İngilizce market "çarşı, pazar" sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük Latince mercatus "ticaret, çarşı" sözcüğünden alıntıdır. Bu sözcük Latince mercari "satmak" fiilinden türetilmiştir.

Labirent hangi sırayla izlenmeli?

  • Ölümcül Kaçış (2009)
  • Alev Deneyleri (2010)
  • Son İsyan (2011)
  • Ölüm Emri (2012)
  • Virüs Kodu (2016)

Labirent filmi kaç seriden oluşuyor?

Buna rağmen sadece üç tane filmi çekilmiştir. Labirent: Ölümcül Kaçış 2014 yılında vizyona girmiştir. 2015 yılında ise Labirent: Alev Deneyleri gösterime girmiştir. Son olarak vizyona Labirent: Son İsyan girmiştir.