Doğu Ekspresi Yataklı vagon kaldırıldı mı?

İçindekiler:

  1. Doğu Ekspresi Yataklı vagon kaldırıldı mı?
  2. Doğu Ekspresi Ne zaman gidilir?
  3. Örtülü kuşetli nasıl oluyor?
  4. Doğu Ekspresi nedir fiyatları?

Doğu Ekspresi Yataklı vagon kaldırıldı mı?

Vagon farklı En önemli fark vagon farklı. ... Tren 120 kişi kapasiteli ve tamamı yataklı vagondan oluşuyor. Doğu Ekspresi Ana Hat Treni – Sadece örtülü kuşetli, pulman ve yemek vagonu var. Yataklı vagon yok.

Doğu Ekspresi Ne zaman gidilir?

Doğu Ekspresi ile Kars'a gidecekseniz nefis manzaralar eşliğinde uyanmak için şubat, mart, nisan aylarında yola çıkabilirsiniz. Kış etkinlikleri içinse ocak, şubat aylarını kaçırmamalısınız. Kars'ın doğası ilkbahar ve yaz mevsiminde kızıl, boz bir dokuya döner ve Avrupa'daki dağ manzaralarını aratmaz.

Örtülü kuşetli nasıl oluyor?

Örtülü kuşetli vagon tipleri trenlere göre farklılık gösteren vagon tiplerindendir. Fakat genel olarak vagon yapısında 4'kişilik koltuklar yer alır. Bu kompartımanlar içerisinde 2'şerli karşılıklı koltuklar bulunur. Bu koltukların kemerleri çözüldüğünde oda içinde 4 adet yatak oluşur.

Doğu Ekspresi nedir fiyatları?

Doğu Ekspresi bilet fiyatları 2020 güncel ücretleri şöyle; Pulman : Tam 58 TL - Genç 49,50 TL - 65 yaş üstü 29 TL. Örtülü Kuşetli : 78 TL - Genç ve 60 yaş üstü 69,5 - 65 yaş üstü ve çocuklar için 49 TL. Yataklı (İki kişi): 600.