Butopan neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Butopan neye iyi gelir?
  2. Buscopan ne zaman içilir?
  3. Buscopan 20 mg ne işe yarar?
  4. Buscopan draje kaç saatte bir içilir?

Butopan neye iyi gelir?

Endikasyon: Mide, bağırsaklar, idrar kesesi ve idrar yolları, safra kanalları ve üreme organları kaslarında meydana gelen ani, şiddetli nöbetler şeklindeki kasılmaların (spazm) ve hareket bozukluklarının geçirilmesi için kullanılır.

Buscopan ne zaman içilir?

Buscopan 10 mg draje genelde erişkinlerde günde 3 kez 1-2 draje, 6-12 yaş arası çocuklarda ise günde 3 kez 1 draje şeklinde olmalıdır. Kutu içerisindeki drajeler yalnızca ağız yoluyla kullanılır.

Buscopan 20 mg ne işe yarar?

BUSCOPAN aşağıdaki organların kaslarında meydana gelen ani, şiddetli nöbetler şeklindeki ağrılı kasılmaların (spazm) geçirilmesi için kullanılır: - Mide - Bağırsaklar - İdrar kesesi ve idrar yolları - Safra kanalları - Üreme organları Page 2 2/7 • BUSCOPAN teşhis ve tedaviye yönelik radyolojik girişimler sırasında ( ...

Buscopan draje kaç saatte bir içilir?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: BUSCOPAN 10 mg draje'yi daima doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde kullanınız. BUSCOPAN 10 mg draje erişkinlerde Günde 3 kez 1-2 draje uygulanır. 6-12 yaş arası çocuklarda: Günde 3 kez 1 draje uygulanır.