E-okul karne görüşleri nereden giriliyor?

İçindekiler:

  1. E-okul karne görüşleri nereden giriliyor?
  2. Karne görüşüne nereden bakılır?
  3. 2021 karne notlarına nasıl bakılır?
  4. E Karne nasil goruntulenir?

E-okul karne görüşleri nereden giriliyor?

Nerede bu görüşler arkadaşlar? E-okulda kurum işlemleri --Not işlemleri bölümünde en altta karne bilgileri öğretmen görüşü bölümü var. Eğer siz göremiyorsanız idarenizin o bölümü size açması gerekir.

Karne görüşüne nereden bakılır?

Öğrenciler, karnelerini, e-Okul sisteminde yapılan düzenlemeyle Veli Bilgilendirme Sisteminin e-Karne bölümünden görebilecek. Böylece öğrenci ve veliler, e-Okul sistemi üzerinden ders puanlarını ve öğrenciye ait diğer bilgileri karne formatında öğrenecek.

2021 karne notlarına nasıl bakılır?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.

E Karne nasil goruntulenir?

Milli Eğitim Bakanlığınca ilkokul, ortaokul ve lise karneleri ile takdir, teşekkür belgeleri elektronik ortamda öğrenci ve velilerin erişimine açılacak. Bakanlıktan alınan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.