MOOV kaç senelik ehliyet istiyor?

İçindekiler:

  1. MOOV kaç senelik ehliyet istiyor?
  2. MOOV araç kiralama kimin?
  3. Moov mail adresi nedir?
  4. Tiktak ne kadar?
  5. TikTak kaç senelik ehliyet istiyor?
  6. MOOV sahibi kimdir?
  7. MOOV hangi şirket?
  8. Bekleyen provizyon ne kadar sürer?
  9. MOOV arabayı nereye bırakabilirim?
  10. Moov günlük araç kiralama nasıl yapılır?
  11. TikTak günlük kiralama ücreti ne kadar?
  12. TikTak araç kiralama kime ait?

MOOV kaç senelik ehliyet istiyor?

Kimler MOOV'layabilir? Genel kiralama koşullarımıza göre minimum 19 yaş, en az 1 yıllık, üzerinde TCKN'nin yazdığı ehliyet ve kiralayacak kişi adına kayıtlı kredi kartı gerekiyor. Bu kriterleri karşılayan herkes MOOV'layabilir.

MOOV araç kiralama kimin?

Peki MOOV by Garenta'nın sahibi kim dersiniz? Anadolu Grubu'na bağlı olan Garenta kiralama ünlü işadamı Tuncay Özilhan'a ait. Akıllı telefonlara indirilen bir uygulamayla çalışan ve dakikalık araç kiralama fırsatı sunan uygulama İzmir'de de 200 araçla hizmete girdi.

Moov mail adresi nedir?

E-posta adresimiz: moov.com.tr sitesini ziyaret eden tüm kullanıcıların görüş ve geri bildirimleri bizim için son derece önemli olup bütün talep ve önerileriniz ekibimiz tarafından dikkatle incelenmektedir.

Tiktak ne kadar?

Farklı ücret seviyelerden başlayan paketler genelde araç büyüklüğüne göre oluşturulmuş ve Promo, Basic, Basic+, Easy, Easy+, City, City+ Comfort, Comfort+, Fun ve Cool gibi isimlerle sıralanmış. Bütün araçlarda, kiralama başına 200 km ücretsiz olarak sunulurken dakika fiyatları 0.99 TL ile 2.15 TL arasında tutulmuş.

TikTak kaç senelik ehliyet istiyor?

TikTak'tan araç kiralayabilmeniz için firmanın uygulamasını akıllı telefonunuza indirmeniz ve internetten alışverişe açık bir kredi kartına sahip olmanız gerekiyor. Diğer gerekliliklerse şöyle: En az 1 senelik B tipi T.C. ehliyeti.

MOOV sahibi kimdir?

Peki MOOV by Garenta'nın sahibi kim dersiniz? Anadolu Grubu'na bağlı olan Garenta kiralama ünlü işadamı Tuncay Özilhan'a ait.

MOOV hangi şirket?

bünyesinde saatlik araç kiralama faaliyeti olan Moov hizmet işletmesi; kayıtlı değerleriyle ve kısmi bölünme yoluyla Çelik Motor Ticaret A.Ş.'nin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulan Moov Dijital Ulaşım Çözümleri Ticaret A.Ş.'ye (MOOV) devredilmiş olup bölünme işlemi 17.08.2021 tarihinde tescil edilmiştir.

Bekleyen provizyon ne kadar sürer?

Bekleyen provizyon, bir alışveriş esnasında kullanılan kredi kartının işlemler kısmında karşımıza çıkar. Bu durum aslında güvenlik amaçlıdır. Provizyonda bekleyen işlem, kredi kartından harcama yapılması dahilinde hesap ekstresine yansıma sürecidir. Bu süreç genellikle 1 gün sürer.

MOOV arabayı nereye bırakabilirim?

Bu dijital hizmetle sadece ihtiyacın olan süre kadar araç kiralar, şubeye gitmez, sana en yakın aracı uygulama üzerinden kendin alır, dilediğin yerde, dilediğin kadar kullandıktan sonra hizmet bölgesi içinde istediğin yere bırakırsın.

Moov günlük araç kiralama nasıl yapılır?

Üyelik ve sözleşme işlemlerini online olarak tamamlarsın. Uygulamadaki harita üzerinden sana en yakın aracı istediğin zaman kendin alıp hemen MOOV'layabilirsin. Aracı seçtin, Kredi Kartı ile Öde butonuna tıkladın ve artık araç senin. Sen araca ulaşıp kapıları açana kadar geçecek vakit için de 15 dakika bizden.

TikTak günlük kiralama ücreti ne kadar?

Günlük kiralamada fiyatlandırma nasıl?
Araç GrubuGünlük ÜcretKm Başına Ücret
BASIC259 TL1,19 TL
BASIC+279 TL1,29 TL
CARRY289 TL1,39 TL
EASY299 TL1,39 TL
8 satır daha

TikTak araç kiralama kime ait?

Hedef Filo, kurumsal ve bireysel araç paylaşım platformu olarak hizmet veren TikTak by Hedef Filo'yu kullanıma sundu. Geçtiğimiz yıllarda Hedef Filo'nun kurumsal araç paylaşımı sağlayan Carbon ve Volt Lines'a yatırım yaptığını sizlere aktarmıştık.