VW Passat Exclusive ne demek?

İçindekiler:

  1. VW Passat Exclusive ne demek?
  2. Passat ne kadar?
  3. Passat Highline ne demek?
  4. Passat bitecek mi?

VW Passat Exclusive ne demek?

Volkswagen'in Passat modeli, özel bir seriyle genişledi. ... Passat'ın beşinci ve altıncı jenerasyonlarında da üretilen ve tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan "Exclusive" özel serisi, sahip olduğu ayrıcalıklı ekipman seviyesiyle Comfortline ve Highline donanım seviyeleri arasında konumlanıyor.

Passat ne kadar?

Volkswagen Passat 2.El Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Volkswagen Passat 1.6 TDi BlueMotion Comfortline2016 PASSAT DİZEL DSG C.LİNE LACİVERT İÇİ BEJ HATASIZ BOYASIZ286.750 TL
Volkswagen Passat 1.6 TDi BlueMotion Comfortline2017 PASSAT DSG+CAM TAVAN 47.000 KM HATASIZ SERVİS BAKIMLI Acil374.000 TL
21 satır daha

Passat Highline ne demek?

Volkswagen Highline Nedir? Markanın birçok modeli için kullandığı en yüksek donanım seviyesine verilen addır. Genellikle Polo harici modellerde ülkemizde satışta olan bu donanımda özel koltuk döşemesi, led ön ve arka farlar, büyük multimedya sistemi, katlanır aynalar, far yağmur sensörleri ve büyük jantlar bulunur.

Passat bitecek mi?

Volkswagen'in başarılı modellerinden olan Passat ile ilgili geçtiğimiz günlerde üretimde kalkıyor söylentileri çıkmıştı. Ancak markadan konu ile ilgili bir açıklama geldi. Volkswagen Passat 2025 yılına kadar üretilecek. Volkswagen Passat 2025 yılına kadar üretime devam edecek.