Açık öğretim fakültesinde sınıfta kalma var mı?

İçindekiler:

  1. Açık öğretim fakültesinde sınıfta kalma var mı?
  2. AÖF üstten en fazla kaç ders alınır?
  3. AÖF şartlı geçmek ne demek?
  4. Aöf'de üstten ders alınabilir mi?

Açık öğretim fakültesinde sınıfta kalma var mı?

Açık Öğretim Lisesi sistemi uzaktan eğitim sistemine göre kurulmuştur. ... Açık Öğretim Lisesi sınıf yerine dönem kavramı vardır. Öğrenci 8 dönem sonunda mezuniyet kredisine ulaştığı takdirde mezun olur. Açık Öğretim Lisesinde sınıfta kalma, okuldan atılma yoktur.

AÖF üstten en fazla kaç ders alınır?

Her iki durumda da öğrenci, bir yarıyılda en fazla 45 AKTS kredilik ders alabilir. Ancak öğrenci yaz okulunda en fazla 5 ders alabilir. Herhangi bir dönem sonunda tekrar edilen ders bulunması durumunda bu dersten alınan en son not ve kredisi dikkate alınır.

AÖF şartlı geçmek ne demek?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. ... Öğrenci genel not ortalamasını 2.00 ve üzerine taşıdığında koşullu geçer harf notuna sahip olduğu derslerden de başarılı olmuş olacaktır.

Aöf'de üstten ders alınabilir mi?

(2) (Değişik: RG-19- 30754) Programa ilk kez kayıt yaptıran öğrenci, kayıt yaptırdığı öğretim yılının güz döneminde okutulan tüm derslerini almak zorunda olup üst yarıyıllardan ders alamaz. Kayıt yaptırdığı öğretim yılının bahar döneminden itibaren üst yarıyıllardan ders alabilir.