TTNET hangi altyapı?

İçindekiler:

  1. TTNET hangi altyapı?
  2. TTNET bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?
  3. TTNET kaç Mbps destekliyor?
  4. Türknet altyapıları nerede?
  5. TurkNet GigaFiber nerelerde var?
  6. Türk Telekom kime verildi?

TTNET hangi altyapı?

Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları kendi fiber optik şebekeleri dışında ortak altyapı kullanır. Evlerden santrallere kadar ulaşan bakır kablo tesisatın işletmesinden ve bakımından Türk Telekom sorumludur.

TTNET bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?

Evde İnternet hizmetinizde herhangi bir kesinti yaşanmaz....KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.
  1. Online İşlem Merkezi.
  2. Mobil Online İşlem Merkezi.
  3. 4 – Türk Telekom Müşteri Hizmetleri.
  4. Türk Telekom Ofis ve Mağazaları

TTNET kaç Mbps destekliyor?

Mahalle ya da sokağınıza kadar gelen Fiber optik kablo ile 24 Mbps'ye kadar hızdan başlayarak altyapı uygunluğunuza göre 100 Mbps'ye kadar bağlantı hızı, Kişiye özel bant genişliği sayesinde güvenli erişim sağlar.

Türknet altyapıları nerede?

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Uşak.

TurkNet GigaFiber nerelerde var?

TurkNet GigaFiber hizmeti şimdilik sadece İstanbul ve İzmir illerinde sunulmaktadır.

Türk Telekom kime verildi?

Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 55'i LYY (LYY Telekomünikasyon A.Ş.), %25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na ve %5'i Türkiye Varlık Fonu'na aittir. Geriye kalan yüzde 15'lik hissesi halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri Mayıs 2008 itibarıyla Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmektedir.