minikaGO kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. minikaGO kaç yaşında?
  2. Minika Go dergi kaç yaş?
  3. Molly çizgi film hangi ülkenin?
  4. minikaÇOCUK digitürk kaçıncı kanal?
  5. minikaÇOCUK kaçıncı kanal?

minikaGO kaç yaşında?

3-8 yaş grubu çocuklar için özel olarak hazırlanmış programların yayınlandığı minikaÇOCUK 'de yayınına başlarken, 1 yıldır yayında olan minika'da minikaGO olarak, 7-14 yaş grubuna özel olarak hazırlanmış programları çocuklarla buluşturuyor.

Minika Go dergi kaç yaş?

7-14 yaş grubundaki çocukların ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek hazırlanan minika GO, bilimden sanata, çizgi romandan edebiyata, kültür ve tarihten değerler eğitimine, bilmece bulmacadan bilime kadar pedagog gözetiminde hazırlanmış en zengin içerikli dergi.

Molly çizgi film hangi ülkenin?

Molly of Denali, Kanada kökenli bir Amerikan televizyon dizisidir. Dorothea Gillim ve Kathy Waugh tarafından yaratılan seri. Seri 15 Temmuz 2019'da PBS Kids ve CBC Television NRK yayınlandı. Atomic Cartoons ve WGBH Kids tarafından üretildi.

minikaÇOCUK digitürk kaçıncı kanal?

Bu kanal yayından kaldırılmıştır. Çocuk temalı Minika Çocuk kanalını Digiturk 174. kanaldan izleyebilirsiniz.

minikaÇOCUK kaçıncı kanal?

minikaÇOCUK' u nereden izlerim? minikaÇOCUK Türksat 4A Uydusu (Şifresiz) Frekans: 12053 Mhz, Symbol Rate: 27500, Polarizasyon: H (Yatay), FEC: 5/6, D-Smart 131. kanal, Teledünya 165. kanal , Tivibu 113. kanal, www.minika.com.tr, Turkcell Mobil TV, IOS ve Android' de.