TRT Müzik Nasıl istek yapılır?

İçindekiler:

  1. TRT Müzik Nasıl istek yapılır?
  2. TRT Müzik İpek Yolu ne zaman?
  3. TRT Müzik kaçıncı kanalda?
  4. TRT Müzik nefesten sese saat kaçta?
  5. Nefesten sese Serkan Çağrı Kimdir?
  6. Kitaro adı hangi müzik türü ile anılır?

TRT Müzik Nasıl istek yapılır?

İzleyicilerimizin 28 12 numaralı hatta WhatsApp ve bip uygulamalarından; Türk halk müziği, Türk sanat müziği, pop, arabesk ve rap müzik türlerinde göndereceği istek video mesajlarıyla "Günaydın..."

TRT Müzik İpek Yolu ne zaman?

Sinan Akçıl'ın konuk olacağı “İpek Yolu”, yeni bölümüyle bu gece 22.30'da TRT Müzik'te.

TRT Müzik kaçıncı kanalda?

TRT Müzik kanalına 104 numaradan ulaşmanız mümkündür. TRT müzik sayesinde en sevilen, en hit şarkıları dinleyebilirsiniz. TRT Müzik kanalında nostaljik video-kliplere ortalama otuz-kırk dakika ayrılırken, çocuk ve genç koroları, müzik belgeselleri ve müzik-eğlence-şov programlarına da yer verilmektedir.

TRT Müzik nefesten sese saat kaçta?

Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı'nın sunduğu “Nefesten Sese”, bu gece 21.00'de TRT Müzik'te.

Nefesten sese Serkan Çağrı Kimdir?

Serkan Çağrı, 2 Haziran 1976'da Edirne'nin Keşan ilçesinde doğdu. Henüz 7 yaşındayken klarnetle tanışan sanatçı, 13 yaşına geldiğinde geleneksel Erguvan Festivali kapsamında düzenlenen ve katılımcıların yaş ortalamasının 40 olduğu “En İyi Klarnet İcracısı Yarışması” nda özel ödüle layık görüldü.

Kitaro adı hangi müzik türü ile anılır?

New Age müziğin tanınmış isimlerindendir. Kitaro takma adı arkadaşları tarafından Japon anime karakteri olan "Kitaro"dan esinlenerek verilmiştir. Vangelis ve Yanni gibi bu müziğin en çok tanınan temsilcilerinin başındadır.