Topuk çorabı nedir?

İçindekiler:

  1. Topuk çorabı nedir?
  2. Silikon topuk çorabı ne için kullanılır?
  3. Topuk gömleği ne işe yarar?
  4. Silikon ayak corabi ne işe yarar?
  5. Silikon topuk gömleği ne işe yarar?
  6. Topuk çatlakları için hangi ilaç kullanılır?
  7. Ark desteği ne ise yarar?
  8. Ark desteği ne demek?

Topuk çorabı nedir?

Ayak sağlığı için dünyada bir ilk olan gündelik çorap içerisinde tabanlık teknolojisi ''Heeltex'' Türkiye'de. Özel tabanlığıyla Dünya'nın ilk darbe emici çorabı olup medikal ve tekstili birleştirerek, ayaklara sağlık ve rahatlığı getirmeyi amaçlayan çorap ''Heeltex'' adı altında artık Türkiye'de de satışa sunuluyor.

Silikon topuk çorabı ne için kullanılır?

Topuk çorabı (ot-10) ürün orijinal orkidetr markadır tamamen türkiye'de üretilip imalatında sadece silikon ve yağ kullanılmıştır. ... Topuk ağrıları, topuk dikeni, topukta çatlak ve nasır problemleri için kullanılır. Çorap gibi topuğa giyilir içine krem veya vazelin sürülebilir.

Topuk gömleği ne işe yarar?

Topuk gömleği, tüm gün ayakkabı içerisinde ağıran ayaklarınızın gün sonunda acı ve ağrı içinde olmasını önleyecektir. ... Nasır önleyici özellikle kış aylarında topuklarda oluşacak çatlak ve nasırların oluşumunu önler.

Silikon ayak corabi ne işe yarar?

Ayak boşluğunuzu doldurarak destekleyecek olan tabanlık, ayak şeklinizi korumanızı sağlayacak. Sağ ve sol ayağa göre özel olarak tasarlanmış olan çoraplar silikon yapısıyla sizi rahatsız etmeyecektir.

Silikon topuk gömleği ne işe yarar?

topuklara olan baskıyı azaltır, çatlaklar oluşmasını azaltır. ürünü topuğunuza nemlendirici krem sürdükten sonra kullanmanız önerilir. böylece nemlendiricinin etkisi artar ve topuk çatlaklarının oluşmasına engel olur. toksik madde içermez.

Topuk çatlakları için hangi ilaç kullanılır?

Vazelin birçok deri tedavisinde kullanıldığı gibi topuk çatlağı tedavisinde de kullanılmaktadır. Vazelin nemlendirici özelliği sayesinde ayaklar nemlenerek hastalıklardan kurtulabilirler. Vazelin limon suyu ile kullanıldığında ise sitrik asit sayesinde ayağın ölü derilerden kurtulmasına yardım eder.

Ark desteği ne ise yarar?

Ayak tabanına anatomik destek vererek tabandaki basıncın dengeli bir şekilde dağılmasını sağlar. Rahatlatıcı ve dinlendirici özelliğe sahiptir. Ark desteği takviyesi yapılmıştır.

Ark desteği ne demek?

Yüksek ark ve taban çökmesi sonucunda içe ve dışa basma gibi ayak sorunlarının engellenmesi ve bu basma problemleri ile beraber oluşan ayak ağrılarının önüne geçilmesi amacıyla kullanılır.