Yaay ne dir?

İçindekiler:

  1. Yaay ne dir?
  2. Yaay ne zaman çıktı?
  3. Yay ücretsiz mi?
  4. Yaay nasıl açılır?
  5. Yaay sosyal medya ucretli mi?
  6. Yaay uygulaması nasıl açılır?
  7. Yaay paralı mı?
  8. BİP kimlere ücretsiz?
  9. BİP çok internet yer mi?
  10. Yaay bilgisayarda kullanılır mı?
  11. YAAY ucretli mi?
  12. BiP SMS ücretli mi?
  13. Yaay nasıl oy verilir?
  14. Survivor Yaay ne demek?
  15. BiP sadece Turkcell için mi?

Yaay ne dir?

Yaay, Türkiye merkezli bir sosyal medya platformudur. Türk Telekom çatısı altındaki TT Ventures tarafından 'de açıldı.

Yaay ne zaman çıktı?

Yaay, Türk Telekom çatısı altındaki TT Ventures tarafından 'de açılmış, Türkiye merkezli bir sosyal medya platformudur.

Yay ücretsiz mi?

YAAY ÜCRETLİ Mİ? İlk sürümü Eylül 2020'de yayınlanan uygulama, ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir.

Yaay nasıl açılır?

Yaay kullanıcı girişi nasıl yapılır? Yaay uygulamasını indirdikten sonra Yaay'a kayıt olmak için Kayıt ol sekmesi tıklanır. Kayıt ol tıklandıktan sonra Ad soyad kısmı doldurulur. Kullanıcı adı belirlendikten sonra telefon numarası ile birlikte e posta adresi de girilir.

Yaay sosyal medya ucretli mi?

Türk Telekom Grubu şirketlerinden, TT Ventures Proje Geliştirme A.Ş. bünyesinde yer alan mobil uygulama geliştirme şirketi Appyap tarafından hazırlanmış ve geliştirilmektedir. YAAY ÜCRETLİ Mİ? İlk sürümü Eylül 2020'de yayınlanan uygulama, ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir.

Yaay uygulaması nasıl açılır?

Yaay uygulamasına kayıt olmak için kayıt ol sayfasında doğum tarihinizi seçtikten sonra Yaay şifresini belirleyeceğiniz alana da şifrenizi giriniz. Kullanım koşulları ve gizlilik sözleşmesini onayladıktan sonra Kayıt ol sekmesi tıklanır. Telefonunuza SMS şifresi gönderilecektir.

Yaay paralı mı?

İlk sürümü Eylül 2020'de yayınlanan uygulama, ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir. Yaay'i kullanmak isteyen kullanıcılar Google Play Store ve AppStore'dan indirebilir, uygulamaya kayıt olduktan sonra kullanmaya başlayabilirler.

BİP kimlere ücretsiz?

Google Play üzerinden uygulamayı indirip doğrulayarak kullanabilirsiniz. BİP bedava interneti sadece Turkcell hat kullanan kişilere verilmektedir.

BİP çok internet yer mi?

BiP ve Yaay, diğer uygulamalarla birlikte Vodafone'un İletişim Pass paketinde ücretsiz sunulacak. Yapılan anlaşmayla birlikte BİP uygulaması için Turkcell ve Türk Telekom'da mobil internet kotası kullanılmayacak.

Yaay bilgisayarda kullanılır mı?

Yaay Sosyal Medya'i MEmu Android Emülatör ile PC'ye indirin. Büyük ekranda oynamanın keyfini çıkarın. Türkiye'nin yeni sosyal medya uygulaması!

YAAY ucretli mi?

İlk sürümü Eylül 2020'de yayınlanan uygulama, ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir. Yaay'i kullanmak isteyen kullanıcılar Google Play Store ve AppStore'dan indirebilir, uygulamaya kayıt olduktan sonra kullanmaya başlayabilirler.

BiP SMS ücretli mi?

BiP; Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, herkesin ücretsiz şekilde kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır. ... Uygulamada; kaybolan mesaj, caps yaratma, herkesle iletişim kurabilme, grup mesajlaşma ve konum paylaşma, oyunlar, para transferi gibi özellikleri bulunmaktadır.

Yaay nasıl oy verilir?

| TV8 Yan Ekran uygulaması ile oy vermek için öncelikle buradaki bağlantıdan uygulamanın son sürümünü ücretsiz olarak indirin. Uygulama açılış ekranında doğrudan yarışmacıların profilleri listelenecektir. Oy vermek istediğiniz kullanıcının üzerine dokunun. Açılan pencerede "Uygulama İle Oy Ver" butonuna dokunun.

Survivor Yaay ne demek?

Yaay, Türkiye merkezli bir sosyal medya platformudur. Türk Telekom çatısı altındaki TT Ventures tarafından 'de açıldı. Twitter'a benzerliği ile dikkat çeken Yaay, kategorilere ayrılmış yapısı ve içerik paylaşımına göre kullanıcılarına sunduğu rozetler, diğer platformlarından ayrışıyor.

BiP sadece Turkcell için mi?

Türk Telekom BİP kullanabilir mi sorusuna cevap vermek gerekirse Türk Telekom aboneleri aynı Vodafone gibi BİP kullanabilir ama Türk Telekom BİP bedava internet kazanmazlar. Google Play üzerinden uygulamayı indirip doğrulayarak kullanabilirsiniz. BİP bedava interneti sadece Turkcell hat kullanan kişilere verilmektedir.