Bilgisayarda silinen uygulama nasıl geri getirebilirim?

İçindekiler:

  1. Bilgisayarda silinen uygulama nasıl geri getirebilirim?
  2. Belgelerimi sildim nasıl geri getirebilirim?
  3. Geri dönüşüm kutusundan sildiğimiz dosyalar nereye gidiyor?
  4. Windows 10 Belgelerim klasörü nerede?
  5. Çöp kutusundan sildiğimiz fotoğraflar nereye gidiyor?

Bilgisayarda silinen uygulama nasıl geri getirebilirim?

Bilgisayar'ı seçerek Bilgisayar'ı açın. Silinen veya değiştirilen dosya veya klasörü içeren klasöre gidin, sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin. Klasör bir sürücünün en üst düzeyindeyse (örneğin C:\ dizinindeyse), sürücüye sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin.

Belgelerimi sildim nasıl geri getirebilirim?

“Başlat”a tıklayın ve cmd yazın, Komut İstemi'ne sağ tıklayıp “Yönetici olarak çalıştır”ı seçin. b . attrib +r -s -h %USERPROFILE%\Documents /S /D yazıp Enter'a basın. Bu işlemlerden sonra, Windows 10 bilgisayarınızı yeniden başlatın, ardından Belgeler klasörü hemen masaüstüne geri dönecektir.

Geri dönüşüm kutusundan sildiğimiz dosyalar nereye gidiyor?

Windows Geri Dönüşüm Kutusuna atılarak silinen dosyalar, Geri Dönüşüm Kutusu klasöründe “Geri Yükle”ye sağ tıklayıp onaylayarak hemen geri getirilebilir. Geri dönüşüm kutusundan geri yüklenen dosyalar, orijinal klasöründe içeriği, tarih ve saat vb. ile aynen tekrar görünecektir.

Windows 10 Belgelerim klasörü nerede?

Yazılı bir belge ile karıştırılmaması için, Belgelerim veya Belgeler klasörü kişisel belgeleri Microsoft Windows 10/8/7 klasöründe saklamak için özel bir sistem klasörüdür. Belgeler klasörünü şu yolda bulabilirsiniz: C:\Users\KullanıcıAdı\Documents.

Çöp kutusundan sildiğimiz fotoğraflar nereye gidiyor?

Android 11 veya sonraki bir sürümün yüklü olduğu cihazınızda bulunan bir öğeyi yedeklemeden silerseniz söz konusu öğe 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır. Sildiğinizi düşündüğünüz bir fotoğraf veya videoyu Google Fotoğraflar'da görürseniz bu öğe, çıkarılabilir bir bellek kartında yer alıyor olabilir.