Olaxinn 5 mg ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Olaxinn 5 mg ne için kullanılır?
  2. Rexapin 5 mg nedir?
  3. Nervium ilaç ne işe yarar?
  4. Olanzapin hangi ilacin etken maddesi?
  5. Nervium hangi tedavide kullanılır?
  6. Nervium reçetesiz alınır mı?
  7. Olanzapin hangi grup ilaçtır?
  8. Nervium hangi durumlarda kullanılmaz?

Olaxinn 5 mg ne için kullanılır?

OLAXİNN antipsikotikler adı verilen bir ilaç grubuna aittir. OLAXİNN, gerçekte var olmayan şeyleri duymak, görmek veya hissetmek, yanlış inanışlar, anormal şüphecilik, içine kapanmak gibi semptomların eşlik ettiği bir hastalığın tedavisinde kullanılır.

Rexapin 5 mg nedir?

REXAPİN EASYTAB; sarı renkli, yuvarlak, düz yüzeyli, bir yüzünde “5” baskılı ve diğer yüzü boş olan ağızda dağılabilir tabletlerdir. Yetişkinler ve 13-17 yaş arası ergenlerde: Olanzapin, şizofreni grubu psikotik bozuklukların tedavisinde endikedir.

Nervium ilaç ne işe yarar?

Örneğin anksiyete giderici ilaçlar (benzodiazepinler; xanax, nervium) bunlardandır. Ancak bu ilaçlar ruhsal bir bozukluğun tedavisinden çok daha ziyade bazı belirtilerin (kaygı, ajitasyon, uykusuzluk gibi) azaltılması için yardımcı ilaç olarak kullanılırlar.

Olanzapin hangi ilacin etken maddesi?

Olanzapin, FDA tarafından şizofreni ve bipolar bozukluk tedavisinde kullanılması onaylanmış bir tür atipik antipsikotik ilaç grubunu içine alan etken madde.

Nervium hangi tedavide kullanılır?

Erişkinlerde: Anksiyolitik olarak (endişe veya ruhsal sorunlar için): Günde 2 veya 3 defa 5-30 mg dozlarında kullanılmalıdır. Sedatif hipnotik olarak (sakinleştirici ve uyku verici): Page 5 Sayfa 5 NERVİUM, yatmadan önce, günde 5-15 mg kullanılmalıdır.

Nervium reçetesiz alınır mı?

6.7. Ambalajın türü ve yapısı : Bilister ambalaj (renksiz PVC /Al-Folyo) 6.8. Kullanma talimatı : Oral yolla kullanılır. 7- Reçeteli- Reçetesiz satış şekli : Reçete ile satılır.

Olanzapin hangi grup ilaçtır?

Kimyasal yapısı klozapine çok benzeyen olanzapin, güçlü etkili yeni bir atipik antipsikotik ajandır. Thienobenzodiazepin grubundan olan olanzapinin D2 reseptörüne göre 5-HT2 reseptörüne bağlanma afinitesi daha fazladır ve mezolimbik seçiciliği vardır.

Nervium hangi durumlarda kullanılmaz?

NERVİUM nedir ve ne için kullanılır? 6 aylıktan küçük bebeklerde NERVİUM kullanılmaz. ayrıca alkolizm ve madde bağımlılığı yaşamış olan hastalarda artmaktadır.