Bana ne var ne zaman?

İçindekiler:

  1. Bana ne var ne zaman?
  2. Vodafone Salla Kazan mesajla nasıl yapılır?
  3. Vodafone hediye çarkı ne zaman yenilenir?
  4. Vodafone Yanımda ile neler yapılır?
  5. Salla Kazan mesajla nasıl yapılır?
  6. Vodafone Salla Kazan uygulaması nasıl yapılır?
  7. Hediye Çarkı kaç günde yenileniyor?
  8. Vodafone yanımda ya neden giremiyorum?

Bana ne var ne zaman?

Vodafone Yanımda salla kazan olarak da bilinen “Bana Ne Var?” bölümü kullanıcıların her pazartesi günü girerek servis sağlayıcı tarafından verilen hediyeleri toplayabileceği bir alandır. Bu bölüme girebilmek için akıllı cihazlarınıza Yanımda uygulamasını indirmeniz ve kurmanız gerekir.

Vodafone Salla Kazan mesajla nasıl yapılır?

2. Vodafone Salla Kazan Giriş Vodafone salla kazan uygulaması yükledikten sonra giriş yapmak için şifre gerekiyor. Şifrenizi bilmiyorsanız S yazıp 7000'e kısa mesaj gönderin.

Vodafone hediye çarkı ne zaman yenilenir?

Çarkı haftada 1 defa çevirebilirsiniz. Her hafta Pazartesi çekiliş sıfırlanır ve size yeni bir hak tanınırız.

Vodafone Yanımda ile neler yapılır?

Vodafone Yanımda Uygulaması ile; - Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebilirsiniz. - Faturanızı ödeyebilir, Cep Lira (faturasız hatlar) yükleyebilirsiniz. - Tarife değişikliği yapabilir, ek paket satın alabilirsiniz.

Salla Kazan mesajla nasıl yapılır?

Turkcell salla kazan SMS yada Mesaj ile artık yapılmamaktadır. Salla kazan yapmak içim Turkcell hesabım diğer adı ile Dijital Operatör uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. Dijital Operatöre girdikten sonra karşınıza çıkan hediye kutusuna tıklayarak salla kazan yapabilirsiniz.

Vodafone Salla Kazan uygulaması nasıl yapılır?

Vodafone salla kazan bölümüne girmek için fırsatlar ve kampanyalar bölümüne girin. Üstteki görsele benzer bir ekran karşınıza çıkacak. Sağ orta üst tarafta hediye çarkı şekildeki simgeye tıklayın.

Hediye Çarkı kaç günde yenileniyor?

Çarkı haftada 1 defa çevirebilirsiniz. Her hafta Pazartesi çekiliş sıfırlanır ve size yeni bir hak tanınırız.

Vodafone yanımda ya neden giremiyorum?

Vodafone Yanımda Açılmıyor Neden? Bu uygulamanın açılmaması, çoğunlukla uygulamada yapılan bir güncellemeden ileri geliyor. ... APK üzerinden uygulamaya girmek için öncelikle akıllı telefonunuzdaki ya da bilgisayarınızdaki Vodafone Yanımda uygulamasını kaldırmalısınız.