ISG den yüksek lisans yapınca ne oluyor?

İçindekiler:

  1. ISG den yüksek lisans yapınca ne oluyor?
  2. İSG yüksek lisans kimler başvurabilir?
  3. İSG yüksek lisans hangi bölümler başvurabilir?
  4. Tezsiz ISG yüksek lisans ne işe yarar?

ISG den yüksek lisans yapınca ne oluyor?

İş güvenliği alanında tezli veya tezsiz yüksek lisans yapanlar, herhangi bir ek eğitim almadan B sınıfı uzmanlık sınavına girmeye hak kazanıyor. ... Mesleğe yeni başlayacak olanlar ilk olarak C sınıfı uzman ehliyeti almaya hak kazanarak çalışmaya başlamaktadır.

İSG yüksek lisans kimler başvurabilir?

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans Programına Kimler Başvurabilir? İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans Programına lisans mezunları, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) 55 taban puana sahip, tercihen yabancı bir dile hakim adaylar başvuru yapabilmektedir.

İSG yüksek lisans hangi bölümler başvurabilir?

İSG tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarına, iş sağlığı ve güvenliği lisans mezunları, mühendislik fakültesi, tıp fakültesi, ziraat fakültesi, fen edebiyat fakültelerinin fizik, kimya ve biyoloji bölümleri, mimarlık bölümleri, teknik eğitim fakülteleri ve teknoloji fakülteleri mezunları başvurabilirler.

Tezsiz ISG yüksek lisans ne işe yarar?

Tezsiz İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programı, C Sınıfı İş Güvenliği uzmanlarının, İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesi almak isteyen mimar, mühendis ve teknik elemanların hızlı bir şekilde B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olmalarına imkan sağlayan bir programdır.