Düzce Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. Düzce Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alınır?
  2. Düzce Eğitim Araştırma Hastanesi kaç yataklı?
  3. Düzcede tıp var mı?
  4. Düzce Tıp Akreditasyon var mı?
  5. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi kim?
  6. Düzce Tıp nerede eğitim görüyor?
  7. Düzce'de tıp var mı?
  8. Genel Cerrahi nasıl randevu alınır?

Düzce Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alınır?

Yeni randevu sistemiyle ilgili önemli bilgiler paylaşan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, 81 81 numaralı telefon hattıyla hastaların randevularını çok kısa bir süre içerisinde alabileceklerine dikkat çekti.

Düzce Eğitim Araştırma Hastanesi kaç yataklı?

Hastanemizde 310 tescilli yatağımız bulunmaktadır. Yakın zamanda Sağlık Bakanlığına yatak tescilimizin arttırılması için başvurduk. Onay geldikten sonra yaklaşık 340 yataklı olarak hizmet vereceğiz. Düzce Üniversitesi Hastanesinde muayene olmak isteyen hastalar e-devlete girmeden, şifre sormadan sadece T.C.

Düzcede tıp var mı?

Tıp Fakültemiz 2006 yılında çıkan 5467 sayılı kanunla yeni kurulan Düzce Üniversitesi'ne bağlanmıştır. Tıp Fakültemizin Dahili, Temel ve Cerrahi Bilimler Bölümlerine bağlı 40 Anabilim Dalında, 43 profesör, 24 doçent, 54 Dr. ... Tıp Fakülteleri, eğitim ve araştırmaların yanı sıra, sağlık hizmeti de vermektedir.

Düzce Tıp Akreditasyon var mı?

Fakültemiz akredite değildir ancak akredite olmanın gerektirdiği çalışmalara çoktan başlanmıştır. Akreditasyon komisyonu kurulmuş olup gerekli imkan ve koşulları gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Bu konu hakkında düzenli olarak ayda en az 1 defa olmak üzere toplantılar yapılmaktadır.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi kim?

Öner Abidin Balbay oldu. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından 3 yıl süre ile başhekimlik koltuğuna oturması kararı alınan Balbay'ın görevlendirmesine ilişkin resmi sürecin de tamamlandığı öğrenildi.

Düzce Tıp nerede eğitim görüyor?

Düzce Tıp Fakültesi üniversitenin merkez kampüsü olan Konuralp yerleşkesinde bulunuyor.

Düzce'de tıp var mı?

Düzce Tıp Fakültesi üniversitenin merkez kampüsü olan Konuralp yerleşkesinde bulunuyor. ... Tıp Fakültesi 1992 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne bağlı olarak kurulmuş ve 1996 yılında Eğitim-Öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

Genel Cerrahi nasıl randevu alınır?

Alo182 Aranarak Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Alo182 aranır. Çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. kimlik numaranız verilir. Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir.