Findeks mobil ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Findeks mobil ücretsiz mi?
  2. Findeks ücreti ne kadar?
  3. Findeks raporu puan düşürür mü?
  4. Findex raporu nasıl alınır?
  5. KKB puanı ne kadar sürede düzelir?

Findeks mobil ücretsiz mi?

Finansal hayatınızı kolayca takip etmenizi sağlayan Findeks Mobil'i 3 gün boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz. Findeks'e üye olarak, kredi notunuzu ve tüm bankalardaki bilgilerinizi istediğiniz yerden kolayca takip edebilirsiniz.

Findeks ücreti ne kadar?

Findeks ile bankalar ve diğer finansal kurumlardaki kredi hesaplarındaki borç ve limitlerini, kredini notunu takip ederek kontrol edebilirsin. Daha pek çok ürün ve hizmetle tanışmak için Findeks'e üye ol! Üstelik üyelik ücretsiz.

Findeks raporu puan düşürür mü?

Findeks'in mobil uygulamasını da indirdiğiniz zaman risk raporunu alabilirsiniz. Burada kredi notunuz ve kredi notunuzun geçmiş trendi de bulunuyor. ... Kredi notu sorgulamak, kredi notunu düşüren durumlar arasında yer almıyor. Kredi başvurusu yapmak da kredi notunuzu olumsuz yönde etkilemiyor.

Findex raporu nasıl alınır?

İkinci yöntem: Findeks İnternet Şubesi ya da Mobil Şube'den Risk Raporu alınmak istenen kişinin bilgileri girilerek kişiye SMS atılması sağlanır. SMS'e olumlu cevap verilmesi ile onay verilebilir. Raporunu almak istediğiniz kişi gerçek kişiyse, Findeks üyesi olmasa da raporunu alabilirsiniz.

KKB puanı ne kadar sürede düzelir?

Normal şartlarda müşteri kredi notları 1-6 ay arasında yükselir, ancak kara listeye düşmüşseniz bu süre 2 yıla kadar uzayabilir, ödemelerinizi düzene sokarsanız kredi notunuzun kolaylıkla yükselebilir.