Battlefield 1 Türkçe desteği var mı?

İçindekiler:

  1. Battlefield 1 Türkçe desteği var mı?
  2. Battlefield 1 dil nasıl değiştirilir?
  3. Battlefield 1 Türkçe altyazı var mi?
  4. Battlefield 1 senaryo modu kaç saat?
  5. Bf5 hikaye modu kaç saat?
  6. Battlefield 5 senaryo modu kaç saat?
  7. Bf1 hala oynanıyor mu?
  8. BF 5 hikaye modu kaç saat?

Battlefield 1 Türkçe desteği var mı?

BATTLEFIELD 1 HİKAYESİ, OYNANIŞI Oyunda birden çok dil seçeneği vardır ve birçok I.Dünya Savaşı ülkesi bulunmaktadır. ... I. Dünya Savaşı'nın Türkiye coğrafyasında da geçmesi sebebiyle oyunda Türkçe dil desteğide bulunmaktadır.

Battlefield 1 dil nasıl değiştirilir?

My Game Library kısmından Battlefield 1 logosuna sağ tıklayalım. Game Properties kısmına giriş yapalım. Buradan da Advenced Launch Options kısmına, ardından da Game Language alt başlığından Türkçeyi seçelim.

Battlefield 1 Türkçe altyazı var mi?

Türkçe altyazı seçeneği ile piyasadaki yerini alan Battlefield 1, bu hafta sonu PC ve Microsoft Xbox One kullanıcıları için ücretsiz olacak.

Battlefield 1 senaryo modu kaç saat?

Senaryo modunun tek eksik kısmı, biraz kısa olması diyebiliriz. Mesela Çamur ve Kan İçinde ana hikayesini tamamlamak yaklaşık 1 saat sürüyor.

Bf5 hikaye modu kaç saat?

Hikaye modları bizi yine 2. Dünya Savaşının cephelerinden çok çarpıcı hikayelerle buluşturuyor. Ancak çok fazla takılmazsanız her bölümü 1 -1,5 saat gibi bir sürede bitirebiliyorsunuz ki bu bizce oldukça kısa. Hem hikaye ve karakterlerle yeteri kadar bağ kuramıyorsunuz hem de tadı damağınızda kalıyor.

Battlefield 5 senaryo modu kaç saat?

Kendiniz için seçtiğiniz zorluğa bağlı olarak, oyun 2-3 saat saat sürer...

Bf1 hala oynanıyor mu?

Cevap vereyim hala oynanıyor. Ben gece giremedim o yüzden gece oyuncu sayısını bilmiyorum ama gündüzleri her türlü dolu oyun var. Tek sorun her oyun modu oynanmıyor büyük çoğunluğu fetih kalanları da operasyonlar. Muhtemelen oyuncu sayısının artmasının bir nedeni de oyunun Steam'e gelmesi.

BF 5 hikaye modu kaç saat?

Hectopat. Kendiniz için seçtiğiniz zorluğa bağlı olarak, oyun 2-3 saat saat sürer...