Istanbul Didim uçakla nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Didim uçakla nasıl gidilir?
  2. Didim'e en yakın havaalanı nerede?
  3. Didime hangi Havalimanı yakın?
  4. Istanbul Didim nasıl gidilir?
  5. Didimden İzmir havaalanına nasıl gidilir?
  6. Didime hangi otobüs firmaları gidiyor?

Istanbul Didim uçakla nasıl gidilir?

Hem ülkemizde hem de dünyanın bir çok ülkesinde popüler tatil mekanı olan Didim'e havayolu ile ulaşım için; Didim'e direk uçuş yoktur, Didim'e 143 Km.mesafedeki İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na seferleri olan Pegasus Havayolları, Onur Air, Sun Express, Atlas Jet Havayolları ve Türk Hava Yolları'nın uçuşları ile ya da ...

Didim'e en yakın havaalanı nerede?

Didim'e en yakın havalimanı olan Bodrum Havalimanı'nın yanı sıra İzmir Adnan Menderes veya Muğla Dalaman Havalimanı'nı da tercih edebilirsiniz.

Didime hangi Havalimanı yakın?

Havaalanı bulunmayan Didim, Bodrum Havaalanı olarak bilinen Milas Havalimanı'na yaklaşık 90 km, İzmir Havaalanı olarak bilinen Adnan Menderes Havalimanı'na ise yaklaşık 150 km uzaklıkta.

Istanbul Didim nasıl gidilir?

İstanbul'dan Didim'e özel araçla ulaşım için İstanbul-İzmir Otoyolu ya da İstanbul-İzmir Karayolu'nu takip etmek, İzmir'den sonra İzmir-Aydın Otoyolu güzergahını kullanmak gerekiyor. İzmir-Aydın Otoyolu'nun Söke Kavşağı'ndan çıkarak Söke'yi geçtikten sonra Didim'e ulaşılabiliyor.

Didimden İzmir havaalanına nasıl gidilir?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Didim'e ulaşım: İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Didim ilçe merkezine 150 km uzaklıkta. Havalimanından Kuşadası ve Söke'ye giden HAVAŞ otobüsleriyle Söke'ye ulaşıp, Söke'den dolmuş ve otobüslerle Didim'e geçebilirsiniz.

Didime hangi otobüs firmaları gidiyor?

Didim şehrine otobüs seferleri düzenleyen otobüs firmaları hangileridir? Türkiye'deki diğer şehirler ile Didim arasında en sık sefer düzenleyen otobüs firmaları, Pamukkale Turizm, Metro Turizm, Varan Turizm, Ali Osman Ulusoy ve Nilüfer Turizm.