Dr C Tuna kimdir?

İçindekiler:

  1. Dr C Tuna kimdir?
  2. Dr C Tuna at kestanesi ne işe yarar?
  3. Dr C Tuna aydınlatıcı krem ne işe yarar?
  4. Dr C Tuna masaj kremi nasıl kullanılır?
  5. Farmasi beyazlatıcı sabun ve krem nasıl kullanılır?
  6. Dr Cevdet Tuna masaj kremi ne işe yarar?
  7. Farmasi masaj kremi neye iyi gelir?
  8. Farmasi Koyu Leke Giderici Nasıl Kullanılır?

Dr C Tuna kimdir?

C Tuna, Eurofresh markaları adı altında üretilen 2.000 çeşitten fazla kozmetik üretim tesislerinin onursal başkanıdır. Farmasi Kozmetik, Ömerli'deki 60.000m2'lik kendi tesislerinde günlük bin ton üretim kapasitesi ile kozmetik ürünleri üretmektedir. ... Dr Cevdet Tuna Farmasi tesislerinin Onursal başkanıdır.

Dr C Tuna at kestanesi ne işe yarar?

Vücudunuzdaki bütün ağrılarda etkilidir. Baş ağrısı, diş, boyun, sırt, bel, diz şişkinliklerinde, kol, bacak ve göğüs ağrılarında etkilidir. Kan dolaşımını hızlandırır. Varis oluşumunu engeller.

Dr C Tuna aydınlatıcı krem ne işe yarar?

Farmasi Laboratuvarlarında özel olarak geliştirilmiş Facial Whitening Cream, B3 vitaminiyle zenginleştirilmiş formülüyle cildinizin koyu renkli bölgelerinde renk açılmasına ve zararlı güneş ışınlarının neden olduğu lekelerin azalmasına yardımcı olur.

Dr C Tuna masaj kremi nasıl kullanılır?

İz bırakmaz. Koruyucu, alkol, renklendirici ve parfüm içermez. Kullanım Şekli: Vücudun uygulanacak bölgelerine dairesel hareketlerle 2-3 defa hafifçe masaj yapılarak uygulanabilir.

Farmasi beyazlatıcı sabun ve krem nasıl kullanılır?

Nemli cilde yumuşak hareketlerle sürülen Farmasi Cilt Aydınlatıcı Sabun, sonrasında hafifçe masaj yapılarak cilde uygulanır. Uygulama işlemi ardından yaklaşık olarak 2 ya da 3 dakika ciltte bekletildikten sonra soğuk su ile durulanması tavsiye edilir.

Dr Cevdet Tuna masaj kremi ne işe yarar?

Tuna Masaj Kremi Avantajları Ürün formülleri sayesinde nemlendirici özellik göstermektedir. Ürünün nemlendiriyor olması masaj yapılan bölgenin yumuşamasına ve rahatlamasına olanak tanımaktadır.

Farmasi masaj kremi neye iyi gelir?

Sakinleşmenizi sağlar. Baş ağrılarınızı azaltır. Çarpma ve düşme sonucu oluşan ağrıların dinmesini sağlar. Kan akışınızı daha iyi bir duruma getirir ve hücrelerinizin yenilenmesine yardımcı olur.

Farmasi Koyu Leke Giderici Nasıl Kullanılır?

Kum Zambağı ve Yosun Özleri ile güçlendirilmiş özel içeriğiyle gelecekte oluşabilecek olan koyu lekeleri ve renk farklılıklarını engellemeye yardımcı olur. Kullanımı: 2-3 damla alarak önce tampon hareketlerle sonra yuvarlak hareketlerle tüm yüzünüze uygulayın.