Emin Gümüştepe Kimdir?

İçindekiler:

  1. Emin Gümüştepe Kimdir?
  2. Lufian hangi ülkenin malı?
  3. Nesaç kimdir?
  4. Lufian ne oldu?
  5. Avva kime ait?
  6. Lufia ne demek?
  7. Lufian nerede üretiliyor?
  8. Lutian ne malı?
  9. Lufian marka mı?
  10. Lufian Türk Markası mı?
  11. AVVA Genel Müdürü kim?
  12. Volkan Atik kimdir nerelidir?
  13. L beden kaç numara lufian?
  14. Lufian iyi marka mı?
  15. Lufian mont nerede üretiliyor?
  16. AVVA sahibi kimdir?
  17. Avvanin sahibi kimdir?
  18. AVVA şirketi kimin?
  19. L kaç beden kadın?
  20. Lufian nere malı?

Emin Gümüştepe Kimdir?

47 yaşında olan Mehmet Emin Gümüştepe, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra kendi tasarladığı avcı yeleklerini satarak 1997 yılında tekstil sektörüne giren Emin Gümüştepe, çok zorlu günler geçirmesine rağmen 7 yıl içinde 12 milyon dolar ihracat yapan bir şirketin ...

Lufian hangi ülkenin malı?

Emin Gümüştepe'nin 400 $'lık hatır çekiyle temelini attığı Lufian, bugün 18 ülkede satılıyor. Gümüştepe, Almanya'nın en büyük perakende devine distribütörlük vermeye hazırlanıyor.

Nesaç kimdir?

1995 yılında Emin Gümüştepe ve Nuray Gümüştepe kardeşler tarafından kurulan ve erkek giyiminde uzmanlaşan Nesaç, yıllarca aralarında Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Laferfeld gibi dünya markalarına üretim yaptı.

Lufian ne oldu?

Mali sıkıntıya düşen erkek giyim mağazası Lufian konkordato istedi. Firmanın borcunun 120 milyon TL olduğu öğrenildi. Markanın 107 mağazası bulunuyor. Mali sıkıntıya düşen, nakit akışı bozulan şirketler listesine Lufian da eklendi.

Avva kime ait?

AVVA, 2000 yılında Dido Group tarafından kurulan erkek giyim markasıdır. Dido Group 1983 yılında İstanbul'da kuruldu. AVVA dünyada 120 ülkede tescillenmiş bir Türk markasıdır. AVVA'nın Türkiye'de 60, yurtdışında ise 20 mağazası bulunuyor.

Lufia ne demek?

türk markasıdır. casual erkek giyim modasının öncüsü olan başarılı bir türk giyim firmasıdır. ha unutmadan carrefour maltepe parkta güzel dizayn edilmiş bir mağazası bulunmaktadır. mağazaya blazer bakmak için girilir 7 parça ürün ile çıkılır.

Lufian nerede üretiliyor?

LUFIAN - NE SAÇ TEKSTİL SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. | Fabrika, Konfeksiyon ve Hazır Giyim İmalatı | Torbalı İzmir , 0232 864 23 23 Bulurum.com.

Lutian ne malı?

Lutian'ın satış ağı tüm dünyada 92'den fazla ülke ve bölgeye ulaşmış en büyük jeneratör ve yüksek basınçlı yıkama üreticisidir. Lutian Machinery Co., Ltd. Çin merkezlidir ve ürünlerini Çin'de üretmektedir.

Lufian marka mı?

Kurumsal Hakkımızda. 1995 yılında İzmir'de kurulan Ne-Saç dünyaca ünlü markalara tasarım ve üretim hizmeti vererek başladığı yolculuğuna, deneyim ve kalitesini birleştirerek 2005 yılından bu güne Lufian markası olarak devam ediyor.

Lufian Türk Markası mı?

Lufian markasının temeli 1995 yılında kurulan Ne-Saç markasına dayanmaktadır. İzmir'de kurulan ve dünyaca ünlü markalara tasarım ve üretim hizmeti veren bir firma olan Ne-Saç, 2005 yılından bu yana Lufian markası olarak devam etmektedir.

AVVA Genel Müdürü kim?

Geçtiğimiz yılı sektörün çok üzerinde büyümeyle kapatan AVVA'nın hedeflerini ve hazır giyim sektörünün gelişimini AVVA Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik ile konuştuk. 2017 genel anlamda 2016'dan sonra iyi diyebileceğimiz bir sene oldu.

Volkan Atik kimdir nerelidir?

VOLKAN ATİK KİMDİR? 1974 yılında öğretmen anne ve babanın ilk çocuğu olarak Ağrı'da doğdu. Özel Tercüman Koleji'nin ardından Bilkent Üniversitesi'nin Bankacılık ve Finans Bölümü'nden mezun oldu. 2000 yılında AVVA markasını kurdu.

L beden kaç numara lufian?

BedenGöğüsBel
S9690
M10094
L10498
XL110104
4 satır daha

Lufian iyi marka mı?

gerçekten harikulade ürünler yapan, takip edilesi ve ürünleri giyilesi bir firma. yakın zamanda keşfettiğim, mağazasına her girdiğimde alacak bir şeyler bulabildiğim, özellikle üst grup tasarım ve modelleri ile ilgimi çeken giyim markası. malzeme kalitesi olarak zara, koton ıvır zıvır türü markalardan oldukça üstündür.

Lufian mont nerede üretiliyor?

İzmir'de kurulan ve dünyaca ünlü markalara tasarım ve üretim hizmeti veren bir firma olan Ne-Saç, 2005 yılından bu yana Lufian markası olarak devam etmektedir.

AVVA sahibi kimdir?

OSMANBEY markası Avva, Türkiye dışında 3.500 noktada satılıyor. Markanın kurucusu Volkan Atik, yılda 2 milyon parça ürün sattıklarını ve yakında her ülkede mağaza zincirine dönüşeceklerini söylüyor. * Annem ve Babam Ağrı'da ilkokul öğretmeniymiş ve babam yedek subay olarak İstanbul'a gelmiş.

Avvanin sahibi kimdir?

Markasını sadece Türkiye'de değil, Dünya'ya tanıtmayı başarmış, globalde ülkemizi temsil eden en iyi erkek giyim markaları arasına girmiş ve tasarımlarıyla ödüller almayı başarmış Avva ve Dido Group Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik.

AVVA şirketi kimin?

OSMANBEY markası Avva, Türkiye dışında 3.500 noktada satılıyor. Markanın kurucusu Volkan Atik, yılda 2 milyon parça ürün sattıklarını ve yakında her ülkede mağaza zincirine dönüşeceklerini söylüyor. * Annem ve Babam Ağrı'da ilkokul öğretmeniymiş ve babam yedek subay olarak İstanbul'a gelmiş.

L kaç beden kadın?

Bayan Grubu Beden Ölçüleri(cm.)
BedenGöğüsBasen
28-38-M9098
30-40-L94102
32-42-XL99107
34-44-XXL104112
5 satır daha

Lufian nere malı?

1995 yılında İzmir'de kurulan Ne-Saç dünyaca ünlü markalara tasarım ve üretim hizmeti vererek başladığı yolculuğuna, deneyim ve kalitesini birleştirerek 2005 yılından bu güne Lufian markası olarak devam ediyor.