Manisa HES kodu eşleştirme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Manisa HES kodu eşleştirme nasıl yapılır?
  2. Manisa kent kart ne kadar?
  3. Manisa şehir hastanesi hangi otobüs gider?
  4. Manulaş HES kodu eşleştirme nasıl yapılır?
  5. Manisa otobüsler kaça kadar çalışıyor?
  6. Manisa Kent Kart Nereden Alınır?
  7. Manisa Kent Kart HES kodu nereden alınır?
  8. Manisa Muradiye hangi Otobüs gidiyor?
  9. Manisada hafta sonu otobüsler çalışıyor mu?
  10. Turgutlu Kent Kart Nereden Alınır?
  11. Milas Kent Kart Nereden Alınır?

Manisa HES kodu eşleştirme nasıl yapılır?

E-Devlet'e giriş yaptıktan sonra sitede "Manisa Kart" diye arama yapınız. Karşınıza çıkan "Manisa Büyükşehir Belediyesi/Manisa Karta HES Kodu Tanımlama" alanında bilgilerini doldurarak bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için kentkartınızı ve HES kodunuzu yanınıza almayı unutmayın.

Manisa kent kart ne kadar?

Tam kart ücreti 6 TL iken Öğrenci Kart, Engelli Kart, 65 Yaş Kartı, Basın Kartı, Belediye Personeli Kartı ve Serbest Kart ücreti 10 TL.

Manisa şehir hastanesi hangi otobüs gider?

Hat 9: Şehir Hastanesi-Otogar-Horozköy (Gidiş) Hayvan Borsası,Çukurçeşme,Şehir Hastanesi,Nurlupınar,Çok Programlı Lise, Sola Dönüş 214 Sok., Sola Dönüş 225 Sok., Nurlupınar Kasap, Otogar, İstasyon, Cumhuriyet Cad. ,Sağa Dönüş Manisa Lisesi, Avnigemicioğlu Cad., Eski Otogar, Yeni Mah., Horozköy, Akçay Küme Evleri.

Manulaş HES kodu eşleştirme nasıl yapılır?

E-Devlet hesabınızı açtıktan sonra, arama butonuna Manisa Büyükşehir Belediyesi yazıp sonuçları görüntülüyorsunuz. Ekranda gözüken kayıtlar içerisinde 'Manisa Karta HES Kodu Tanımlama' menüsüne tıklayıp, çok kısa süre içerisinde HES kodunuzu Manisa Kartınıza tanımlayabilirsiniz.

Manisa otobüsler kaça kadar çalışıyor?

Manisa'da şehir içi ulaşım otobüs ve taksiyle mümkündür. Sabah 07.00'den akşam saat 22.00'ye kadar hizmet veren otobüsleri indirimli kullanmak için Manisa Kart temin edebilirsiniz.

Manisa Kent Kart Nereden Alınır?

MANİSA KART Manisakart kart basım işlemi Eski Belediye Ek Hizmet Binası giriş katında yapılmaktadır. Kart çıkarmak isteyen vatandaşlarımızın kimlikleriyle beraber başvuru yapmaları gerekmektedir. Tam kart çıkarmak isteyen vatandaşlarımız; kimlik ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile başvuru yapabilirler.

Manisa Kent Kart HES kodu nereden alınır?

e-Devlet üzerinden www.turkiye.gov.tr/mbb-manisa-karta-hes-kodu-tanimlama veya Manisa Kart Mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Sistemsel sorun yaşamanız durumunda Manisa Kart İşlem Merkezimize şahsen başvurabilir veya 0(236) 232 19 00 numaralı hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz” denildi.

Manisa Muradiye hangi Otobüs gidiyor?

Hareket Saatleri 30.01.2018. Yağcılar Mahallesi'nden hersaat başı otobüs Manisa Yeni Terminal'e hareket etmektedir. Manisa Yeni Terminal'den saat 07:00 ile 23:00 arası her saat başı hareket eden otobüsler Yağcılar Mahallesi'ne gidecektir.

Manisada hafta sonu otobüsler çalışıyor mu?

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 1 Aralık itibariyle başlayan, hafta içi saat 21.00 ile 05.00 arası; hafta sonu ise kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla toplu taşıma hizmeti yürütülemeyeceği için sağlık çalışanlarının mağdur olmaması amacıyla harekete geçti.

Turgutlu Kent Kart Nereden Alınır?

Ayrıca MANULAŞ tarafından yeni otobüslerde de kullanılabilecek, ekonomik ve kolay ulaşım sağlayan Kent Kart'ın satış ve dolum noktaları da Merkez İletişim, Urganlı Hayrullah Market, Derbent Efe Market ve Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Merkezi olarak belirlendi.

Milas Kent Kart Nereden Alınır?

Milaslı vatandaşlar ise 'kentkartı' belirlenen yükleme noktalarından 5 lira kart ücreti ödeyip, temin edebilecekler. Öğrenciler, engelli vatandaşlar, 65 yaş üstü kişiler, gaziler, şehit yakınları; Milas garajında bulunan seyahat kartları başvuru noktasından alabilecek.