Yerli implant fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Yerli implant fiyatı ne kadar?
  2. Evoss implant nerede üretiliyor?
  3. Omnitech implant hangi ülkenin?
  4. Alman implant ne kadar?
  5. Omnitech implant nedir?
  6. Biomed implant ne malı?

Yerli implant fiyatı ne kadar?

Bioinfinity Yerli İmplant Markası Fiyatları (Türk) – 2500 TL.

Evoss implant nerede üretiliyor?

Evoss implant markası, Türkiye'nin ilk ve en büyük diş hekimliği fabrikası olan 40-50 yıllık tecrübeye sahip Umut-San tesislerinde üretilmektedir.

Omnitech implant hangi ülkenin?

Omnitech: Yerli implant markası kendini ispatlayarak diş klinik ve hastanelerinin en çok tercih ettiği implant markalarından biri olmuştur. Supra Active: Hidrofilik İmplant yüzeyini üreten ilk yerli implant markasıdır ve test sonuçları İsviçre markaları kadar iyidir.

Alman implant ne kadar?

1. Orijinal Alman malı olan bir implantın Almanya'da ortalama maliyeti 1000 Euro iken kliniğimizde aynı marka implantın hastalarımıza maliyeti 399 Euro'dur.

Omnitech implant nedir?

Omnitech İmplant Omnitech İmplantlar, En yeni teknoloji ürünü “ Bilgisayarlı Numerik Kontrol “lü makinalarda talașalı imalat metodu ile üretilmektedir. yivlerin kendi yolunu kendisinin açabileceği karșılıklı iki adet keserek șekillendirici kanal açılmıștır.

Biomed implant ne malı?

Biomed implant: son derece güçlü ve kırığa karşı dirençli olacak şekilde tasarlanmıştır, biomed diş implantları İsviçre üretimli bir firmadır dünyada satış rakamları arasında ilk 10 implant arasında bulunmaktadır. Nobel Biocare implant: saf titanyumdan üretilir ve eşsiz dayanıklılık ve mukavemet için soğuk işlenirler.