TurkNet fiber destekliyor mu?

İçindekiler:

  1. TurkNet fiber destekliyor mu?
  2. TurkNet fiber hangi modemi veriyor?
  3. Vodafone internet Hangi altyapıyı kullanıyor?
  4. VDSL fiber farkı nedir?
  5. VDSL 2 Fiber mi?

TurkNet fiber destekliyor mu?

TurkNet olarak bizim de iki farklı fiber internet hizmetimiz bulunuyor. Tamamen kendi altyapımızda sunduğumuz TurkNet GigaFiber ile 1000 mbps download ve upload hızlarında internet sunabiliyoruz. İkinci fiber internet hizmetimiz ise Özgür İletişim Fiber 100 paketimiz.

TurkNet fiber hangi modemi veriyor?

ZyXEL VMG3625-T50B Modem - Özellikler ve Fiyatı — TurkNet.

Vodafone internet Hangi altyapıyı kullanıyor?

Vodafone Net İletişim Hizmetleri A.Ş. Vodafone Net (eski adıyla Koç Net), kendi kurduğu altyapı ve Turkcell Superonline altyapısı dâhil çeşitli farklı firmaların altyapıları üzerinden fiber optik internet başta olmak üzere çeşitli telekomünikasyon hizmetleri veren bir Vodafone Türkiye şirketidir.

VDSL fiber farkı nedir?

Santraldan gelen fiber hattının sonlandığı bir optik ağ ünitesi ile ev ya da işyerine bağlı olan tek bir bakır hat arasında uygulanan VDSL, binanın yakınlarına kadar gelen fiber hattını, evlere eski ya da yeni döşenen bakır hatlar üzerinden bağlamaktadır.

VDSL 2 Fiber mi?

VDSL2, VDSL'in daha yüksek bant genişliği sunan üst teknolojisidir diyebiliriz. ADSL ve VDSL gibi VDSL2 de bakır altyapı kullanm. VDSL'den farkı ise merkezi santrallerden açık hava santrallerine kadar fiber kablo çekilerek ya da kullanıcının direk binasına kadar fiber kablo çekilerek kurulur.